carolineisinhofer's Logboek, 08 okt 17

Vinden jullie het ook zo fijn dat als je de dag begint, dat je dan zo'n nieuw schoon leeg voedingslogboek voor je hebt? Nieuwe dag, nieuwe kansen ^^ Gisteren een beetje erg ver over mijn kcal heen gegaan :s Gelukkig viel de schade mee haha. Als ik me vandaag gedraag, dan komt het wel goed xD

Bekijk Dieet Kalender, 08 oktober 2017:
1970 kcal Vet: 77,11g | Eiwit: 61,85g | Kolhy: 267,18g.   Ontbijt: Bolletje Volkoren Beschuit, De Ruijter Chocoladehagel Puur, Becel Original, AH Biologische Halfvolle Melk. Lunch: Kaneel, Kanzi Appels, Milbona Bio Organic Magere Kwark. Diner: Melkan Roomboter Ongezouten, Conimex Wokolie, Broccoli Burger, AH Biologische Halfvolle Melk, Zoete Aardappel, Wortelen. Snacks/Andere: Swiss Noir Noisette 72%, Bodymass Protein Bar, Geroosterde Amandelen (Ongezout), Babybel Babybel, Lidl Digestives, Mandarijn, Poedersuiker, Oliebol, Bio Today Spelt Speculoos Cookies. meer...
2367 kcal Activiteit: Winkelen - 15 minuten, Fietsen (Langzaam) - 18 km/h - 20 minuten, Rusten - 16 uren en 25 minuten, Slapen - 7 uren. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik voerde altijd de avond te voren mijn hele dag in. Zo kom je niet onverwacht voor verassingen te staan. (300 kcal over of tekort aan eind van de dag) Weet je al wat je gaat eten, met dus minder verleidingen als je voor de koelkast staat om te bedenken wat je gaat eten. En kun je precies alles uitkienen, zodat je precies de goede balans hebt (als je ook op je macro's let). Mssn een idee. 
08 okt 17 door lid: elntien
Wat zijn macro's? xD Ik let vooral op mijn eiwitten, dat is de reden dat ik me hier heb aangemeld, ik eet weinig vlees en had het vermoeden dat ik er wel eens ver onder kon zitten op sommige dagen. Denk dat ik gelijk had ^^ want nu zie ik alles op papier en moet sommige dagen echt flink m'n best doen voor die eiwitten. Maar verder ben ik natuurlijk ook bezig met afvallen en de gehele site bevalt me super, dus zit er helemaal in, fijn om alles zo voor je te zien. Ben nu in een jaar tijd al 23 kg afgevallen, dus was al wel bezig :p Gewoon zonder hulpmiddelen, wat beter op de voeding letten en meer beweging. Maar ja, dankzij de eiwitten nu deze site gevonden en denk een mooie manier om verder te gaan.  
08 okt 17 door lid: carolineisinhofer
In principe bouwt je lichaam nog liever spieren af, dan die laatste vetreserves! (Als je al lange tijd in een constante negatieve kcal. Staat hebt geleefd!) ....Omdat in die (lange tijd) van negatieve kcal. Inname (voor het lichaam) is gebleken dat de vetopslag *superbelangrijk is om te overleven!* 
08 okt 17 door lid: Zware dobber
Hartstikke goed dus eigenlijk dat ik gisteren 'een beetje' meer heb gegeten ^^ Vandaar die non stop cravings gisteren hehe. Maar ik snap inderdaad het idee achter het feit, dat het lichaam zuiniger wordt met vet afbouw, als die afbouw te lang aanhoudt.  
08 okt 17 door lid: carolineisinhofer
Sorry mensen!!!!!! Verkeerde poost! Was aan het reageren op iemand anders haar vraag. 
08 okt 17 door lid: Zware dobber
Ik dacht al wel zoiets ^^  
08 okt 17 door lid: carolineisinhofer
@carolineisinhofer: macro's is de afkorting van macronutriënten (koolhydraten/eiwitten/vetten) en ik vind het ook fijn om vooruit te plannen zodat je kunt zien of hetgeen je wilt eten, niet te veel/weinig is. En je kunt dan ook je chips erbij inplannen ;)  
08 okt 17 door lid: Winanda!
Maar ik persoonlijk, zou zo'n snackmomentje reduceren naar 1x per week, of helemaal niet :p 
08 okt 17 door lid: Winanda!
Ok, dankjewel :) Maar jij weegt dan ook al wel vrij weinig. Ik daarentegen.. daardoor heb ik ook een hoog aantal kcal dat ik mag op een dag, heb ook best een actief leven en wil maar zeer geleidelijk afvallen. Het plan is 5kg, nu nog een dikke 4 en heb daar van mezelf nog ehm bijna een half jaar de tijd voor. Ik ben al 23 kg afgevallen en wil het nu echt rustig aan gaan doen. Slow and steady wins the race. Zo streng hoeft het dus allemaal echt niet van me voor mijzelf.  
08 okt 17 door lid: carolineisinhofer
Maar vind het dus wel belangrijk dat ik gezond eet. Dat ik m'n fruit eet, probeer zelfs 300 gram groente per dag te eten en ik let op m'n eiwitten en dat m'n gewicht zo heel langzaam naar beneden gaat :) En dat gaat het. 
08 okt 17 door lid: carolineisinhofer
@carolinesinhofer! Meer hoef je dan ook niet van jezelf te vragen!..*respect* 
08 okt 17 door lid: Zware dobber
Klinkt als een goed plan! 
08 okt 17 door lid: Winanda!
Ik denk er hetzelfde over als jij Caroline! Mijn doel was om 0.5 kg per week af te vallen, maar de eerste 6 kilo's zijn er in ongeveer 6 weken al afgegaan. Dus als t nu even wat langzamer gaat maakt dat me niks uit. Ik beperk mezelf niet tot maar 1x iets lekker per week. 
08 okt 17 door lid: RunDisney
@Zware dobber dankjewel :) @Winanda ja vond ik zelf ook wel :) @RunDisney Precies ;) 
09 okt 17 door lid: carolineisinhofer

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


carolineisinhofer's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.