minop55's Logboek, 27 sep 17

Ik zit in een periode waar alles een beetje tegenzit. Ik probeer me er niet aan toe te geven maar het kost mij ontzettend veel moeite. Soms lijkt het zo uitzichtloos om ondanks alles door te gaan met afvallen... Ik moet een nieuwe hobby vinden als ik me zo voel 🤔. Hopelijk kan ik morgen opnieuw beginnen...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hopelijk? I promise: Je kunt altijd opnieuw beginnen! Maak er een wedstrijd van, je moet en zal winnen van de kilo's! Je staat 1-0 achter... Succes! 
27 sep 17 door lid: pmkorpershoek
Heb ik soms ook hoor minop55 en florianne50. Maar gaat altijd weer voorbij. Sterkte en succes :-) 
28 sep 17 door lid: margriet.1972
Elke dag is een nieuwe kans en mogelijkheid om opnieuw te beginnen. Fijn hé? 
28 sep 17 door lid: Tijmpje
bedankt! fijn om op deze manier steun te krijgen. Rationeel gezien weet ik t allemaal wel maar op dit moment voelt het niet zo. Keep on moving.. 
28 sep 17 door lid: minop55
Ik ken je natuurlijk niet, maar kijk eens op aliexpress naar borduren met steentjes. Het is supergoedkoop en best wel grappig om te doen. het heeft niets met borduren te maken overigens... het is gekleurde steentjes op een zelfklevende achtergrond met patroon plakken.  
28 sep 17 door lid: Mieke_d
Diamond Painting is erg leuk om te doen. Als je het wilt uitproberen zou ik een kleinte bij de Action kopen. Deze kost daar 1,59 en dan kun je kijken of je het leuk vind zo ja zou ik ze bestellen bij Ali. Nadeel je moet wat langer wachten. Voordeel is goedkoop maar zo leuk om te doen. Ik heb er nu 6 thuis en wacht nog op 11 parketten 
28 sep 17 door lid: MIEPSKE
Heel vervelend dat soort buitjes, herken het. Zit zelf zo nu en dan ook in die neerwaartse spiraal waarin je de neiging hebt om op te geven. Probeer te blijven kijken naar de mooie dingen in het leven, en inderdaad morgen weer een nieuwe dag :) 
28 sep 17 door lid: kimmmerd
bedankt voor de tips! Ga morgen maar eens langs de action.  
28 sep 17 door lid: minop55

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


minop55's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.