linshelu's Logboek, 30 mei 17

Gewicht registratie (niet in logboek) voor 30 mei 2017
82,1 kg Tot nu toe verloren: 11,2 kg.    Nog te gaan: 17,1 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 30 mei 2017:
998 kcal Vet: 41,82g | Eiwit: 93,21g | Kolhy: 68,12g.   Ontbijt: Amandelen, Ekoplaza Pompoenpitten, Linesse Magere Franse Kwark. Lunch: AH Keulse Smeerleverworst, Body & Fit Rijstewafel, Lidl Peer. Diner: Gekookt Ei, AH Rundertartaar, Calvé Slasaus Halfvol, Augurken, Tonijn in Water (uit Blik), Witlof, Snack A Jacks Rijstwafel Barbecue Paprika, Groene Chilipepers, Champignons, Paksoi. meer...
Gewichtsafname van 0,4 kg per week

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Eet 3 tot 5 eieren per dag en bij mijn laatste bloedproef was mijn cholesterol bovengemiddeld goed. Dus ik persoonlijk geloof niet in dat fabeltje. 
01 jun 17 door lid: Zware dobber
Oke gelukkig.. en hoe gaat het verder met jou? 
01 jun 17 door lid: linshelu
Hier gaat het goed! Alleen gaat het mij ook allemaal niet snel genoeg 🏋🏋 
02 jun 17 door lid: Zware dobber
Oke gelukkig! Ja vervelend he.. maar zo door blijven gaan dan komt het goed!😃 
02 jun 17 door lid: linshelu
@Linshelu? Snap je het nu een beetje? Maar je moet ook niet te veel kg.em per week willen! Ik ben 26kg. Afgevallen in 3,5maand , en ik ben 40 jaar oud. Ben toen hard en echt zwaar gaan powerliften, heb nu 6% vet bij 84 kg.! Maar ik ben echt niet teverden met mijn hangend vet op buik! Ga je te snel met afvallen en 10tallen kg. En. Dan krijg je hangent vet! 
25 jun 17 door lid: Zware dobber
🏋🏋🏋🏋🏋🏋🏋🏋🏋train insane, ore remane the same!🏋🏋🏋🏋🏋🏋🏋🏋🏋 Met klein vetschort, als ik zit! Liver maar 1 kg. Per week afvallen als 2,5kg. Op leeftijd. Want je huid is niet meer zo flexibel! Maar dat kan ook mijn onzekerheid of ijdelhijd zijn die nu uit ervaring spreekt, gekfit met hangend vet op buik! 
25 jun 17 door lid: Zware dobber
@zware dobber.. ik snap dat wel dat je daar last van hebt.. ik ben 31 en had dat al een beetje zonder dat ik was afgevallen.. heb wel twee kindjes maar goed dat is ook de plek van mijn lichaam waar ik het meest onzeker over ben! Als ik een operatie kon betalen had ik het wel geweten.. dus snap jou heel goed! Vind het wel echt super knap van je en geloof dat je er nu toch beter uitziet en dat je lekkerder in je vel zit met al die kilo s minder! Jij bent nu toch niet meer aan het diëten?! Alleen spieren trainen toch? 
25 jun 17 door lid: linshelu

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


linshelu's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.