Moesje59's Logboek, 03 dec 16

Ondanks het dieet programma van body & fit (2x per dag een shake e.d.) niet boven de 80 koolhydraten geweest geen gram afgevallen..............
Ik ga dapper door maar echt motiverend is dit niet>

Bekijk Dieet Kalender, 03 december 2016:
617 kcal Vet: 26,60g | Eiwit: 57,10g | Kolhy: 37,13g.   Ontbijt: Body & Fit Pure Maca Poeder, Koffie met Melk, Body & Fit Smart Protein, Body & Fit Pure Chiazaad. Lunch: Lijnzaadolie, Mayonaise, Geroosterde of Gebakken Kip, Wortelen, Gekookt Ei, Feta Kaas, Bleekselderij, Rucola Sla. Diner: Frambozen, AH Blauwe Bessen, Bramen, Terrasana Macapoeder, Body & Fit Smart Protein. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Net even gekeken hoeveel een shake is in calorien. Dat kan verschillen tussen de 110 en 485 calorien? Weet je zeker dat je maar zo weinig binnen krijgt? Als het allemaal klopt dan krijg je veel te weinig calorien binnen. Je ADH is 1600 en je zit daar 1000 onder. Je lichaam kan in de spaarstand gaan met zon lage intake.  
04 dec 16 door lid: Haagenti
Niet dat ik bijzonder veel verstand heb van eten en afvallen en dergelijke, maar ik zie dat je vrij regelmatig 300ml aan witte wijn op een dag drinkt. Dat is best veel als je eigenlijk wilt afvallen. Wellicht bekend, alcohol is killing als je wilt afvallen. Natuurlijk blijf je onder je ADH aan calorieën, maar het gaat om het werk dat je lichaam heeft om alcohol (wat eigenlijk gewoon vergif is) af te breken. Het maakt niet uit hoeveel of weinig calorieën je binnen krijgt, maar als je alcohol drinkt en er ook bij eet (wat bijna iedereen doet) gaat je lichaam als eerste flink aan de slag met de afbraak van alcohol, omdat het niet in je lichaam hoort. Alles wat je eet wordt vervolgens door je lichaam opgeslagen als vet... Ik denk serieus dat als je echt wilt afvallen dat je gewoon iets meer moet eten, maar de alcohol moet laten voor wat het is. Die shakes van Body & Fit zijn prima als maaltijdvervanger voor een korte tijd. Maar de witte wijn een paar weken laten staan, zal denk ik meer voor je doen dan je nu voor mogelijk houdt. Ik drink de shakes ook, maar dan gewoon 1 keer per dag en het is voor mij een aanvulling of tussendoortje. 
04 dec 16 door lid: 1stroopwafel
Ondanks de 300ml witte wijn (= 2 glazen)laat ik erg veel voedingsmiddelen staan. Geen suikerproducten en koolhydraten rijke voeding. Dus het blijft raar dat ik dan maar zo weinig gewicht verliest. Ik hoorde laatst dat iemand 2kg in de week afviel door per dag 1000 calorieën te gebruiken. Dat zou dus bij mij ook van toepassing moeten zijn. Ach.........hoop doet leven.  
11 dec 16 door lid: Moesje59
Alcohol is pure energie en gaat direct je bloedbaan in en zal dan ook snel verwerkt worden door een insuline piek wat er voor zorgt dat het opgeslagen wordt als lichaamsvet. Alcohol wordt gemaakt van o.a. suiker of zetmelen ook wel koolhydraten genaamd. Dus als je de koolhydraatvrije variant van afvallen wilt gebruiken mag je helaas geen alcohol.  
11 dec 16 door lid: Haagenti
Ik vind t zo "gevaarlijk" om bepaalde etenswaren en drankjes te laten staan want als je op je "streefgewicht" bent en je neemt dan weer een hapje of drankje wat bij je dagelijkse ding hoort dat t gelijk als een bom inslaat. Ik heb nooit de voor mij zo lekkere speciale dingen laten staan, maar maakte keuzes en zorgde ervoor dat ik niet boven mijn dagelijkse calorieën (aanbevolen) kwam en natuurlijk bewegen cq sporten. Probeer een manier te vinden wat bij je past en jij t vol kan houden. Succes 
12 dec 16 door lid: kjoeng
Mee eens. Zo doe ik het ook. Gewoon alles eten en niet boven mijn adh komen. Maar ook niet onder mijn adh komen. Soms zit ik er 100 boven of onder. Werkt prima.  
12 dec 16 door lid: Haagenti
Alcohol en diëten gaat niet samen, voor mij toch niet .... 
12 dec 16 door lid: Budgie1

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Moesje59's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.