Moesje59's Logboek, 19 nov 16

Heeft iemand ervaring met de shake's van dieet-pro? zit er toch aan te denken om hier mee te beginnen omdat het momenteel stil staat met het afvallen. Ik vind het vooral erg moeilijk om te letten op de koolhydraten. Het is bijna een onmogelijke taak om rond de 50 per dag te zitten. Tot nu toe 1500 calorieën per dag als ik werk (verpleegkundige in de ouderen zorg) en 1000 als ik vrij ben.
Fiets 20 kilometer per dag (een uur). Vanwege het best wel zware beroep is het bijna onmogelijk om die koolhydraten binnen te perken te houden. Ik eet in een avonddienstmet avocado, ei in een salade verwerkt. Griekse yoghurt met blauwe bessen en in de ochtend een zelfgemaakte smoothie met amandelmelk en vers fruit.
Dit doe ik zo al zo'n 2 maanden, geen brood,rijst en pasta e.d Ik ben in 2 maanden tijd pas 3 kilo kwijt............. snap het gewoon niet meer.

Bekijk Dieet Kalender, 19 november 2016:
143 kcal Vet: 2,79g | Eiwit: 2,65g | Kolhy: 29,02g.   Ontbijt: Kiwi, Banaan, AH Blauwe Bessen, Trader Joe's Amandeldrink Ongezoet. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Hallo Moesje, ik werk ook onregelmatig in een zwaar beroep, als OK assistente. Het vergt wat organisatie en discipline, maar het is echt mogelijk. Mijn dag begint standaard met havermout, in verschillende uitvoeringen (overnight oats, proteinepannekoek, baked oats etc) en vers fruit. Verder is de techniek van een 'salad jar' voor mij heel handig om mijn lunch of diner mee te nemen. En stuk fruit als tussendoortje. Mijn koolhydraten schommelen per dag tussen de 50-80 max. Ik eet alleen nog kip (in diverse variaties), witte vis als eiwitbron, daarnaast gebruik ik elke dag als late night snack caseine eiwit van body & fit. Ik heb nog geen dag honger gehad, voel me fitter dan ooit tevoren. Voor zover ik het kan zien zit jij te hoog in je koolhydraten (tussen 100-170) en te laag in je eiwitten (tussen 40-60), en kan het vet percentage ook wel behoorlijk naar beneden. Wellicht is een dietiste een optie voor je? 
19 nov 16 door lid: annajazz1
Dank je voor je tips!annajazz1. Ga het maar ook eens uitproberen. Heb op de site van body&fit gekeken, wat kan ik het beste bestellen??  
22 nov 16 door lid: Moesje59
Hoi Moesje, ik gebruik de miscellair caseine eiwit met vanille smaak van Body&Fit, redelijk in prijs en snelle bezorging, je krijgt er een attentie bij (shakebeker).  
22 nov 16 door lid: annajazz1
Dank je voor je tip! Ga het maar eens uitproberen.  
22 nov 16 door lid: Moesje59

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Moesje59's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.