Wendy1435's Logboek, 16 dec 15

Beetje vroeg misschien, maar voor mij even het gevoel om het jaar over te kijken.
Het is een jaar met ups en downs geweest, waarin ik me niet altijd even fijn in mijn lijf gevoeld heb, dus ook niet fijn zat om met mijn dieet bezig te zijn.

In het begin van 2015 woog ik 83 kilo. Iets waar ik me absoluut niet lekker bij voelde, ik had geen conditie, kon niks met de kinderen op mijn werk qua rennen en andere dingen.
Verder in het jaar pakte mijn conditie op. Ik kon lange stukken rennen op de loopband in de sportschool en voelde mijn lichaam zich verbeteren.
Maar toen was mijn enthousiasme en motivatie om vanuit mijn eigen huis naar de sportschool te gaan verdwenen en ik ging steeds minder, wat leidde tot het opzeggen van mijn abonnement.
Ik nam en neem nog steeds weinig tijd voor mijn sportactiviteiten. Het lopen met de hond is mijn beweging van de dag. En met een jack russell moet je veel lopen, dus dat komt wel goed.

Ik had een einde jaars goal om met oudjaar 75 Kilo te wegen. Maar ik zit nu op de 78,6 (vandaag) En ik zie echt niet gebeuren dat ik die 3,5 kilo kwijt ben in twee weken. Dat moet ik ook niet willen. Nee, ik wil geen crash dieet doen, want ik ken mezelf, dat houd ik niet vol. Ik zal het volende jaar in moeten gaan met de drie kilo extra dan mijn orginele plan. Dat betekend dat ik in 2016 meer dan 8 kilo zal moeten afvallen. In mijn eigen tempo. Het nieuwe doel is dus voor oudjaar minder wegen dan 70 kilo.
Ik wil dus nog wel de halve kilo kwijt zijn voor het einde van het jaar. 78 is dus het doel in 2015 ook al was het eigenlijk 75.

Nieuwe doelen in 2016:
- voor het einde van het jaar minder dan 75 kilo wegen.
- dagelijks minstens tussen de 5-10 kilometer wandelen.
- minimaal 3 keer in de week 1 uur sporten.
- elke maand een 30 day challenge doen.

Bedankt voor jullie steun van het jaar!

Bekijk Dieet Kalender, 16 december 2015:
1681 kcal Vet: 49,30g | Eiwit: 101,86g | Kolhy: 214,42g.   Ontbijt: Jumbo Filet Americain Light, Van Vlegelaar Knäckebröd Spelt, Etos Maaltijdshake Café Latte. Lunch: Melk (Halfvol), Tivall Vegetarisch Gehakt met Bieslook, Bruine Boterham, AH Goudse Kaas Jong Belegen 30+. Diner: Cherrytomaten, Rucola Sla, Jumbo Filet Americain Light, AH Sinaasappel-Aardbeidrank. Snacks/Andere: Dr. Oetker Vanillesuiker, Honing, Sinaasappelen. meer...
2312 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 2 uren en 3 minuten, Rusten - 14 uren en 57 minuten, Slapen - 7 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
dit klinkt eigenlijk als een heel goed afvalplan. je doet waar je je goed bij voelt EN als het even tegenzit, laat je je in ieder geval niet van de wijs brengen en pak je andere manieren waarbij je toch goed bezig bent. heel goed. het gaat erom hoe je het doet om er te komen. en zo'n kaal einddoel alleen is ook niet alles. want wat doe je erna? daar zouden meer mensen over na moeten denken eigenlijk. en dat zie ik je doen, dus gewoon goed bezig.  
16 dec 15 door lid: Druivensuikertje
Iedere dag 5-10 km wandelen en drie keer per week een uur sporten lijkt me best heftig. Sterkte ermee. Wat is een 30 day challenge? Als je dat iedere maand doen, ben je dan niet permanent bezig ermee? 
16 dec 15 door lid: Machiel!
Dankjewel druivensuikertje. Dit komt misschien omdat ik al een aantal jaar ups en downs in afvallen heb. En inderdaad, als het tegen zit bedenk ik meestal wat nieuwe dingen om het toch weer interessant te maken. Ik wil gewoon nog lekkerder in mijn lichaam willen zitten. Dat maakt de doorslag om het komend jaar nog beter te doen dan ik al deed. En machiel Met mijn hond (Jack Russel) moet ik wel elke dag ongeveer 5 kilometer lopen. Dus aan die vijf kom ik makkelijk. Het beestje moet lekker kunnen bewegen, want de hele dag binnen is voor hem ook niks en dan merken we dat 's avonds of 's nachts. En die drie keer in de week dat zal gaan om Yoga of oefeningen die niet zo heftig zijn dus dat zal wel mevallen. Voor je opmerking over de 30 day challenge als ik elke keer een andere doe dan blijf ik mezelf uitdagen. Ik ben nu de 30 dagen push ups aan het proberen als voorbereiding. Je begint bij 3 en eindigd bij 20 pushups op de 30e dag met daartussen rustdagen, maar je hebt ook 30 dagen situps of squads of wat je ook bedenken kan. er zijn er veel te vinden op internet. Mezelf discipline aanjagen kan ook wel eens goed voor me zijn, maar bedankt voor je zorgen en ik zal opletten dat het me niet te veel wordt :)  
16 dec 15 door lid: Wendy1435
Oh! Nu snap ik ook wat een 30 day challenge is :D Leuk dat je met je hond kan wandelen. Het maakt het minder saai. Ik wandel (bij goed weer) iedere lunchpauze, maar na 10 jaar ken ik al iedere alternatieve route en alle bezienswaardigheden naast de weg :D 
16 dec 15 door lid: Machiel!
Dat snap ik haha. Loop he dat alleen of met een collega? Dat wil het ook wel interessant maken.  
17 dec 15 door lid: Wendy1435
Dat snap ik haha. Loop he dat alleen of met een collega? Dat wil het ook wel interessant maken.  
17 dec 15 door lid: Wendy1435
Erg om te zeggen, maar ik vind het juist leuk om een beetje weg te komen van mijn collega's :D 
17 dec 15 door lid: Machiel!
Dat kan ook haha. 
17 dec 15 door lid: Wendy1435

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wendy1435's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.