Peggy Eleonore's Logboek, 24 nov 23

Na 4 dagen normaal lekker gegeten te hebben (geen snoep met veel suiker etc.) vanmorgen op de weegschaal: plus 1.9 kg... 😳😬

Bekijk Dieet Kalender, 24 november 2023:
1454 kcal Vet: 104,40g | Eiwit: 54,30g | Kolhy: 27,89g.   Lunch: Milbona Roomboter Ongezouten, AH Avocado Eetrijp, Lidl Koolhydraat Verlaagd Brood, Gebakken Ei, Danone Hüttenkäse, Lidl Volle Franse Kwark, Steviala Heavenly Dark. Diner: AH Bloemkool Rijst, Lidl Bloemkool Rijst, Vis Marine Zalmfilet op de Huid, Primadonna Spaanse Olijfolie Extra Vierge, Milbona Roomboter Ongezouten. Snacks/Andere: De Bron Mint Toffees, DAMHERT Damhert Mille Choc Melkchocolade, Steviala Supreme Strawberry, Milbona Verse Slagroom. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Maar niks genoteerd? Of eet je normaal geen koolhydraten? 
24 nov 23 door lid: keto_danny
Ik probeer dagelijks altijd rond de 25 gram koolhydraten te blijven.  
25 nov 23 door lid: Peggy Eleonore
Als je dan "normaal" eet, dus meer koolhydraten, kom je aan in vocht.  
26 nov 23 door lid: keto_danny
Ik hoop, dat alles er dan weer snel af zal gaan, want het gaat dit jaar zooooo langzaam voor mijn gevoel. 
26 nov 23 door lid: Peggy Eleonore
Vanavond voor de laatste keer zondigen met een echte Kapsalon en daarna weer strak in het gareel. Moeilijk met al dat lekkers in de supermarkten. 
26 nov 23 door lid: Peggy Eleonore
Snoep, hoewel ongezond, word je niet echt veel zwaarder van. Zo'n kapsalon daarentegen helpt wel met het kweken van vlees doordat er zoveel vet en kcal in zit (en veel zout waardoor je tijdelijk meer water vasthoudt). Wel monsterlijk lekker, dat moet ik toegeven.  
28 nov 23 door lid: pieterjanpoepjes
Dat ligt er maar net aan hoeveel snoep je eet. Jij mag maar 2 snoepjes per dag, maar er zijn mensen die (minimaal) een hele zak wegwerken achter de tv. Dat tikt wel aan in suikers, en die worden uiteindelijk omgezet in vetflappen... 
28 nov 23 door lid: Smerige Smikkelaar
Valt toch tegen smik, zelfs ik heb wel eens een paar zakken snoep erdoorheen gejaagd, maar het is gewoon niet calorie-dense genoeg om echt te helpen met aankomen omdat er weinig calorieën in een gram suiker zitten. Het is vooral gewoon ongezond doordat het gigantische spikes in je bloedsuiker veroorzaakt.  
28 nov 23 door lid: pieterjanpoepjes
Omdat je t niet consistent doet 
28 nov 23 door lid: Smerige Smikkelaar
Omdat het ineffectief en ongezond is 
28 nov 23 door lid: pieterjanpoepjes
Effectief en ongezond* 
28 nov 23 door lid: Smerige Smikkelaar
PJP & SS > (ik praat ook vaak met mijzelf hoor), maar een zak ‘gewone snoep’ daar kan ik van afblijven hoor (ik weet echt nog wel dat weggestopt onderin de voorraadkast 2 zakken heerlijke carameltoffees liggen. Ik snoep dagelijks wel iets, maar alleen KHV. 
29 nov 23 door lid: Peggy Eleonore
Ben je er nou echt weer zo eentje die denkt dat ik en Piet dezelfde persoon zijn? Hou toch op joh 
29 nov 23 door lid: Smerige Smikkelaar
SS > echt het is niet eens grappig. Misschien voor jou, maar echt niet voor anderen. Jij bedoelt natuurlijk: ‘dat Piet en ik dezelfde persoon zijn?’. Niet grappig, niet leuk > mogelijk wat infantiel? 
29 nov 23 door lid: Peggy Eleonore
Ik snap je opmerking oprecht niet Peggy. Wat is het verschil met wat Smik zei en jij nu zegt? Als je nu inderdaad weer begint over dat wij dezelfde persoon zijn, dan word ik daar ook moe van. Ik dacht dat we daar nu voorbij waren. Er zijn genoeg dingen te vinden op onze profielen die het tegendeel bewijzen. Erg jammer, ik had gewoon een oprechte reactie gegeven - > als je wilt afvallen zou ik zelf vooral letten op die vettige calorierijke maaltijden in plaats van te focussen op iets kleins als wat snoep. Maar als mijn reacties niet gewenst zijn zal ik je er niet meer lastig mee vallen. Succes.  
29 nov 23 door lid: pieterjanpoepjes
Misschien maar beter als we het gewoon opgeven Piet. Met zulke koppige mensen valt niet te praten... 
29 nov 23 door lid: Smerige Smikkelaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Peggy Eleonore's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.