19Karin77's Logboek, 18 sep 23

Mijn eerste wit brood from scratch, knapperig uit de oven doordat ik een broodbakbol gebruik (van RutgerBakt) . T was net Frans stokbrood, zalig. De volgende dag heb ik met het overgebleven brood bruscetta al pomodoro gemaakt.

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er heerlijk uit en wat een leuk ding, die broodbakbol  
18 sep 23 door lid: Rommeltjes
Mijn man moet even op zijn verjaardag wachten maar lijkt me fantastisch die broodbakbol, wat een mooi brood 🤩 en leuk dat je er weer bent!  
19 sep 23 door lid: DoctorSnuggles
Ah wat een lieve reactie! Dank je. Ik ben vaak een tijd afwezig ja.. ik ben net zo onstabiel als mijn vorige weegschaal was haha. Maar ik ben er inderdaad weer. Ik ga weer calorieën tellen. Ik ben op mijn zwaarst ooit, vooral door emoties weg eten. Maar weer eens een poging wagen. De broodbakbol is een flinke aanschaf. Ik heb er iets voor verkocht zodat ik m kon kopen ;) zo graag wilde ik m hebben en hij werkt goed! Het is me het geld waard. Bakken is echt een hobby geworden. Op dit moment staat er een mega gezond bananenbrood in de oven, ontbijt voor een week😋 Binnenkort ga ik een uitdaging aan, ik ga proberen een Italiaanse panetonne te maken. Dat is niet makkelijk maar wel heel leuk en als hij lukt ook heel lekker!  
19 sep 23 door lid: 19Karin77

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


19Karin77's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.