Denise 2.0's Logboek, 12 mrt 23

Een beetje stil vanaf mijn kant geweest de afgelopen week. Was druk met werken en afgelopen weekend een weekend weggeweest. Te veel slechte dingen gegeten dus het afgelopen weekend. Maar daarvoor ging het qua eten wel onwijs goed, maar tussendoor op de weegschaal gestaan en die gaf een dikke plus. Het viel mij de laatste tijd op, dat op de dagen dat ik werk, ik keurig eet, soms zelfs minder eet dan ik zou mogen zeg maar en toch kom ik dan aan... waar zou dit aan kunnen liggen? ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel te zeggen, want het frustreert mij soms wel 😒

nou ja vanavond teruggekomen dus niet kunnen wegen, afgelopen vrijdag stond de weegschaal op 81,3 dus ruim een kilo meer als die zondag ervoor en nu met het weekend weg zal er eerder een kilo bij zijn als een kilo af. Morgen weer herpakken en gaan met die banaan!

alvast een hele fijne goede week gewenst voor iedereen en zet hem op! 💪🍀

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Knuffel! Ik weet niet wat ik kan zeggen.. ❤️ 
12 mrt 23 door lid: Dappere-Dodo
Maar kijk eens naar waar jij vandaan komt en nu staat👍 een knappe prestatie,vergeet dat niet. Succes 🌺 
12 mrt 23 door lid: Laura ¥
Ahh lief van jullie moppies! 😘 
12 mrt 23 door lid: Denise 2.0
Snap je helemaal maar kan er geen vinger op leggen hoe of waar het aan zou kunnen liggen…. Maar ook voor jouw een goede en fijne week! 
12 mrt 23 door lid: dani.p2
Denise, heb je veel zittend werk? Na een dag werken, misschien in de avond toch nog een kleine wandeling maken of ligt het niet aan de beweging? Drink je voldoende op je werk of vergeet je dan misschien ook regelmatig te drinken? Heb je een waterfles bij je ? Dan kan je meten, hoeveel je op je werk gedronken hebt , bijvoorbeeld 2x 0,5l ! Je hebt zoals VrouwteTheelepel al zei al heel veel bereikt ! Je bent een doorzetter, dat heb je laten zien! Dus gewoon volhouden en je doel voor de zomer voor ogen houden! Hou vol, het gaat je lukken! Zoals je zelf al zei : gewoon weer gaan met die 🍌! 🍀💪 Ik kon vandaag je hartjeskalender ook niet invullen, maar zullen we dat morgen maar allebei gaan doen en samen voor onze doelen gaan ? 
12 mrt 23 door lid: Biene Mays
Wat lief jullie reacties! Irritant hè Dani! Ja het zou misschien aan het drinken kunnen liggen. Ik sta voor de klas bij de kleuters en over het algemeen zet ik dan meer stappen als dat ik niet werk.... Dus ja beweging... Ik ga deze week eens extra op mijn drinken letten. Een goeie van jou Bien! En ja we vullen hem morgen samen in en dan hoppp gaan we voor onze doelen! Wij kunnen dit! 💪💪🍀 
12 mrt 23 door lid: Denise 2.0

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Denise 2.0's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.