Wendy1435's Logboek, 04 mei 15

Hallo mensen!

Ik zit met een frustratie en wie weet kunnen jullie mij helpen.
Dagelijks zit ik onder mijn voorgeschreven adh. Ik eet veel verse groenten, vlees en alles van de schijf van vijf. Ik volg mijn dieet vrij strikt en soms honger ik mezelf zo veel mogelijk uit om de dingen die ik wil eten te kunnen eten, vaak gezonde dingen, ben niet zo'n snoepert.
Ook doe ik oefeneningen die met mijn buik en benen te maken hebben. Al volg ik die niet helemaal strikt omdat ik er niet altijd tijd voor heb.
Ik loop niet bij een dieetist maar ben op mijn eigen houtje gaan experimenteren.
Maar nu komt het.
Waarom gaat mijn gewicht niet onder de 77 terwijl ik toch echt die 7 kilo kwijt moet? (meer van mezelf dan van een ander) Hij gaat steeds van 78 naar 77,7 naar 77,4 of zelfs 77,2 en de dag erna (vrij uitgehongerd omdat ik onder die 77 wil zitten) weer op 78.
Wie kan mij tips geven om hier mee om te gaan want het is echt heel frustrerend.

Groetjes,
Wendy

Bekijk Dieet Kalender, 04 mei 2015:
1553 kcal Vet: 54,47g | Eiwit: 75,90g | Kolhy: 181,13g.   Ontbijt: AH Pitloze Witte Druiven. Lunch: Meergranenbol, Wasa Sandwich Cream Cheese Tomato & Basil, Milsani Houdbare Halfvolle Melk, AH Cremepate. Diner: AH Geschrapte Worteltjes, Cherrytomaten, Bonduelle Diepvries Doperwten, Radijs, Lidl Zilvervliesrijst, AH Kalkoenfilet. Snacks/Andere: Almhof Volle Kwark Aardbei, Dolce Gusto Mocha, Mandarijn, Amandelen. meer...

   Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wendy1435's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.