AA2223's Logboek, 08 nov 22

avond-dilemma: echt voedsel (en dan dus bedenken wat ik moet eten) om aan mijn calorieën voor de dag te komen, of een flesje drinkvoeding (dus niet bij nadenken, komt wel ongeveer uit qua kcal)?

Bekijk Dieet Kalender, 08 november 2022:
1830 kcal Vet: 63,95g | Eiwit: 63,17g | Kolhy: 247,54g.   Ontbijt: Snack A Jacks Smooooth Caramel, Calvé Pindakaas Light, AH Dadels zonder Pit, Banaan, Alpro Amandelmelk Ongezoet. Lunch: Alpro Soya Choco, Knorr Tuinkruiden Bouillon , AH Soepgroente. Diner: Selezione Ristorante Gevulde Pasta met Gegrilde Groenten, Garden Gourmet Griekse Groenteburger, Gekookte Bloemkool (Vers, zonder Olie Bereid), Rode Paprika, Aubergine. Snacks/Andere: Alpro Soya Choco, Nutricia Nutridrink Protein, Campina Zacht en Luchtig Vanille, AH Chocolate Chip Cookie, Bolletje Brosse Eierkoek, Hero B’Tween Zero Witte Chocolade, LU Time Out Naturel. meer...
79 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Waar jij je het prettigst bij voelt ❤️ 
08 nov 22 door lid: bebechan
Ik twijfel nog... de kinderen slapen dus ik zal even in de keuken kijken of er voedsel is waar ik zin in heb. Bij geen duidelijke zin wordt het een drankje denk ik, hoewel dat een beetje voelt als valsspelen. Ik moet toch trainen om weer te leren eten... 
08 nov 22 door lid: AA2223
Rot voor je zeg.. Op dit moment is het het belangrijkst dat je voldoende kcal binnen krijgt. Op welke manier maakt dan even niet uit. Wel doen hoor! ❤️ Hoe gaat het verder met alles? 
08 nov 22 door lid: Dappere-Dodo
@dappere-dodo Het gaat nogal op en neer... er zijn kleine successen als ik weer dingen ontdek die eigenlijk best lekker zijn, maar het is elke dag een strijd om aan genoeg calorieën te komen (en eigenlijk zit ik dan nóg te laag, want ik kom nog niet aan). Naarmate het intake-doel hoger wordt krijg ik de neiging om meer te compenseren (sport, mezelf belonen door een maaltijd over te mogen slaan, of ander ongezond gedrag). En sociale eetmomenten zijn een ramp - dan eet ik niet of veel te weinig. Vandaag samen met de diëtiste besloten dat we dan maar even proberen de 1800 kcal per dag als minimum te houden en nog geen stap erbij. 
08 nov 22 door lid: AA2223

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


AA2223's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.