Roosmarijn2108's Logboek, 16 aug 22

Verdorie. Ik ben zo boos, nou boos... meer teleurgesteld in mezelf. Ik heb me deze zomervakantie best netjes gehouden, tenminste met drie kids om me heen die de atletische bouw en de spijsvertering van mijn man hebben gekregen. Heb ik me echt goed gehouden.
Nu was ik vanavond alleen en heb ik toch de hele snoepkast leeggegeten 🥴 Ben er misselijk van.
En allemaal onder het mom ‘Nu kan het makkelijker want over twee weken ben ik weer een beugelbekkie, en dan wil ik niet al die slechte dingen eten.’ Zi dom bezig geweest.

Bekijk Dieet Kalender, 16 augustus 2022:
2439 kcal Vet: 92,58g | Eiwit: 56,54g | Kolhy: 338,31g.   Lunch: Bruine Boterham, Campina Halfvolle Melk, Duo Penotti Chocopasta. Diner: De Ruijter Vruchtenhagel, Vegetarische Nuggets, Halfvolle Vanille Yoghurt, AH Snijbonen, Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Kit Kat Mini, Smarties Smarties Mini, Softijs, Twix Twix Mini. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik weet dat jullie er niks meer aan kunnen doen, maar ik moest het echt even van me afschrijven. Ik schaam me eigenlijk kapot, maar ik weet dat hier meer mensen zitten met zieke vreetaanvallen.  
16 aug 22 door lid: Roosmarijn2108
Gewoon kappen met dat gedrag in plaats van op zoek naar lotgenoten. Die werken elkaars gedrag alleen maar in de hand. 
16 aug 22 door lid: Vecasimic
Wat mij vooral geholpen heeft, is om minder negatief en kritisch te zijn naar mezelf toe, na een eetbui. Als in.. niet boos zijn, en verder gaan waar je gebleven was. Je bent mens, en soms maak je fouten of val je terug in gedrag wat minder handig is, maar je kan elke dag weer kiezen om het op te pakken en verder te gaan met beter voor jezelf te gaan zorgen. Jezelf afbranden heeft in mijn ogen niet veel zin. Het is gebeurd, helaas pindakaas, en weer verder. (neemt niet weg dat je echt jezelf wel een schop onder je kont mag geven, maar er is een verschil tussen jezelf de grond in praten/boos zijn, en het accepteren dat je niet zo handig bezig bent geweest en de draad weer op pakt) 
16 aug 22 door lid: ♡°Tess86°♡
En je hebt minder eetbuien sindsdien? 
16 aug 22 door lid: Vecasimic
Ook dat ja, dat is sowieso met de tijd al een stuk verminderd. Door acceptatie ipv hard te blijven en mezelf naar beneden te trappen. Maar nogmaals, dat betekend niet dat ik het daardoor ook maar makkelijk toe laat en het goed praat. Heb het meer over de manier waarop mensen er naar kijken.  
17 aug 22 door lid: ♡°Tess86°♡
Ik sluit me aan bij Tess. Vergeef jezelf, je bent ook maar een mens. En vandaag gewoon weer de schouders eronder. Je bent al 10 kilo kwijt, daar mag je trots op zijn! 
17 aug 22 door lid: Tantepanda
Tja, soms maak je keuzes die niet handig zijn. Waar je later in je koppie spijt van hebt, jezelf rot voelt. En bijv. door de suiker lang fysieke reactie op kan krijgen met neigingen tot nóg meer snoepen. En de effecten op je afvalproces... Als dat het allemaal waard is, dan zeker doen. Maar ook je verantwoording pakken de dag erna en weer netjes door zoals je gepland had. Of niet, net wat jij wilt natuurlijk. Maar wat ik wil zeggen: 's avonds een grote meid, 's morgens ook een grote meid.  
17 aug 22 door lid: Tijmpje
Jezelf herpakken, en je weer netjes gedragen. Gebeurd is gebeurd, en klaar! 
17 aug 22 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Roosmarijn2108's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.