lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 05 jul 22

Vandaag thuis werken en straks naar het ziekenhuis voor een 24 uur bloeddrukmeting om te laten doen. Kijken of ik daar vanmiddag mee kan hardlopen. Het douchen daarna wordt een uitdaging 😂. Dit is omdat in sinds de 4 weken misselijkheid even geen medicijnen meer slik (mijn merk is niet te krijgen).

Bekijk Dieet Kalender, 05 juli 2022:
3318 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lastig he, als het enige merk dat je verdraagt niet meer te krijgen is. Ik heb dat ook gehad met mijn ADD en narcolepsie medicijnen. Hoop dat je wel een goed resultaat hebt van de bloeddruk meting. ❤️ 
05 jul 22 door lid: Dappere-Dodo
Dat ding meet elk half uur dus als je net na een meting onder de douche springt komt het goed 😄 Succes! 
05 jul 22 door lid: Tantepanda
Ik heb ook vaak zo'n holter-onderzoek. Zitten dan allemaal plakkers op me, dus mag dan nooit douchen. Dus dan is het wassen aan de wastafel, met de holter aan een haakje, terwijl ik dus wel nog aangesloten ben. 
05 jul 22 door lid: Tijmpje
Heb in het ziekenhuis nog even bij de apotheek gevraagd of het medicijn al leverbaar is, maar nee. De meting gaat elk kwartier en in de nacht elk half uur. Ik heb alleen een band om mijn arm en een kastje. 
05 jul 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ik kon hem na het lopen bij het douchen af doen. Als het maar tussen twee metingen zat. 
05 jul 22 door lid: degeweka
Dan moet douchen wel lukken. Gewoon goed timen 😄 
05 jul 22 door lid: Tantepanda
Ze weet dat ik ging hardlopen maar heeft niet gezegd dat ik hem af mocht doen, dus maar aan de wastafel gewassen😂. Het stomme is dat ik hem tijdens het hardlopen niet heb gevoeld dat hij aan het meten was. Dus ik dacht dat hij het niet meer deed (ook omdat ik per ongeluk een knopje had ingedrukt 😳). Maar toen ik thuis kwam heeft hij gemeten en na een kwartier weer. Misschien was ik te druk met mijn interval bezig 😂 
05 jul 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Maareh hoe gaat ie?! We willen graag ONDER de 60 komen.. dus kan ik trots op je zijn?! 
08 jul 22 door lid: MDW80
Nee gaat deze week niet lukken. Had deze week geen zin om alles te noteren en heb me even laten gaan. Hoop dat ik maandag gelijk ben gebleven en dan pak ik het weer op.  
08 jul 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hi Lonneke, vervelend, van je medicijn! Soms is het zo dat de apotheek niet aan de patiënt meldt dat er de mogelijkheid is om een volwaardig alternatief van je medicijn in het buitenland te bestellen. Je kunt dat op een website nakijken, als je wil kan ik je wel pb sturen. Mijn apotheek wist het bijvoorbeeld niet, ik moest ze erop attenderen en toen hadden ze het binnen een paar werkdagen 😀 in Nederland is mijn eigen merk tot eind oktober niet leverbaar, dus dit is fijn! 
07 aug 22 door lid: letsdoitnow2018
Bedankt voor de tip. Ik had ook bij de apotheek in het ziekenhuis gevraagd of ze aan mijn merk konden komen. Ze gaf aan dat verschillende merken van dat medicijn niet te leveren zijn. Waarschijnlijk iets met grondstoffen waar moeilijk aan te komen is. Ik ben nu een ander medicijn aan het proberen die ongeveer hetzelfde is. Ik heb er tot nu toe geen bijwerkingen van. Deze week weer bloed laten prikken en urine onderzoek om te kijken of het verder niets aantast. En volgende week weer een afspraak om te overleggen of de dosis goed is. Mijn doel is om weer van de medicijnen af te gaan. Maar dat lukt alleen als ik genoeg beweeg en op gewicht ben. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral nu in de vakantie let ik echt helemaal nergens op en het hardlopen staat ook even stil. Nog 1 week en dan pakken we de draad weer op 😊  
08 aug 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.