Dappere-Dodo's Logboek, 19 mei 22

Goeie (midden in de nacht) morgen..
😰🤯🤬 Slaapverlamming!!! 😥
Wakker om 04;44 uur..
Al kan ik nu wel lachen van het bizarre werking van.. Ja van wat?
Dromen over een intense uitslaande brand, (drie keer achter elkaar) om na die slaapverwarring te constateren dat de intense uitslaande brand over is gegaan in een enorme plensbui, met aan alle kanten daar onweer om heen.
Gordijnen boven en beneden dicht gedaan tegen de flitsen, badkamerdeur dicht, en nu weer kijken of ik zonder al teveel triggers van de flitsen nog een uurtje of wat slaap kan pakken.
Hm.. Over diezelfde triggers gesproken (epilepsie) een van de mogelijke verklaringen van slaapverlamming is toch ook wakker wakker worden na een epileptische aanval in je slaap?
Zou het..? Dat ik al last heb gehad door het onweer?
Nou ja. Maakt ook verder niet uit, het (de slaapverlamming) kan nog talloze andere oorzaken hebben.
Het is niet zo leuk als het gebeurt. Punt. 😂
Ik heb hoofdpijn, ik ga weer slapen.. 😴😴😘😘

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Haal zelf maar alle spelfouten eruit. Degene die de meeste vind, wint. 🥴😂😘 
18 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik was om 3:44 uur wakker, en kan niet meer slapen 😳 
18 mei 22 door lid: keto_danny
Oh wat balen!! 😥😥 Ik word uiteindelijk nu net weer wakker, de wekker van half 10 heb ik uit gezet en weer verder geslapen. Nog steeds 0,0 energie 😂 
19 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Balen voor je zeg. Kan jij er goed mee omgaan? Slaapverlamming ken ik en vind ik echt verschrikkelijk. Had het als kind al en kon dan echt in paniek raken (en dan geen vin verroeren), doodeng. Tegenwoordig herken ik het beter en ondanks dat ik het nog steeds eng vind, kan ik gelukkig voorkomen dat ik in paniek raak. Lukt jou dat ook? 
19 mei 22 door lid: Tijmpje
Wat is slaapverlamming? 
19 mei 22 door lid: keto_danny
triggert het weerlichten ook de epilepsie??? 
19 mei 22 door lid: smootylaatmaar
@dappere dodo vindt met dt 😂😂😂😝😝 
19 mei 22 door lid: Miek52
Ik reageer morgen even.. ❤️❤️ 
20 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Tijmpje, ik leer het steeds beter herkennen, maar dat lukt lang niet altijd. Het is vaak zó angstaanjagend. Ik vind het erg moeilijk om mee om te gaan, en moeilijk om er weer uit te komen! 😱 Zeker als ik in paniek ben/raak.. 😰 Volgens mij heb ik het sinds ik eind van de puberteit een oor/hersenvliesontsteking kreeg. Het went nooit hè..? Het is wel, net als EHS, (exploding head syndrome) vaker aanwezig als ik niet lekker of oververmoeid of overprikkeld ben.  
21 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik herken wat je schrijft. Je gaat het herkennen maar het blijft beangstigend. Ik denk wel eens: kom ik er nog wel uit? Maar moet opletten wát ik denk om paniek te voorkomen. Je gedachten zijn op dat moment vaak het enige dat je hebt. Als ik er aan denk tijdens zo'n episode, probeer ik me te richten op m'n ademhaling. Geen idee of het dan sneller over is, maar dat voorkomt dat m'n gedachten afdwalen naar enge scenario's. Toen ik 9 jaar was, kreeg ik een levensbedreigende virale ontsteking in m'n hersenen. Opgenomen op IC en daarna ook lang in ziekenhuis nog gelegen. Erna had ik die slaapverlamming sowieso, ervoor mss ook al maar kan het me niet herinneren. Ik kon het als kind overdag soms ook hebben, ook eng. Dat voel ik nu goed aankomen en kan ik voorblijven.  
22 mei 22 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.