Eergisteren al de vraag wat gaan we zaterdag eten. Zaterdag is de we zien wel dag na een week hard werken. Zoonlief opperde een kippiepan, oke goed idee. Dus lekker opgehaald vanmorgen, ontbeten met een panini carpaccio. Lunch een volkoren broodje pindakaas en als avondeten dus de kippiepan, stokbrood erbij rauwkost en een beetje honig barbecue saus. Invoer maar gegokt. We zien het morgen wel, het was in ieder geval weer errug lekker 😁😁
|
1588 kcal
|
Vet: 66,59g | Eiwit: 120,84g | Kolhy: 113,66g.
Ontbijt: Gwoon Pindakaas met Stukjes Pinda, AH Liefde & Passie Spelt Volkoren, Bifi Bifi, Freeway Cola Zero, Dolce Gusto Café Au Lait. Lunch: Mayonaise, Carpaccio, AH Panini. Diner: Kipfilet, Barbecuesaus, Farmersalade, AH Wit Frans Stokbrood. meer...
|
|