Noomss.'s Logboek, 12 jun 21

Vreugde dansje toen ik vanmorgen op de weegschaal stond! Het is niet veel maar ik merk aan mijn lichaam dat door mijn voeding helemaal om te gooien dat daardoor de kilo’s verdwijnen. Om me daarna te gaan focussen op kracht training.
Op dit moment zit ik in een calorieën te kort van 300/400 per dag. En daarbij zorg ik er voor dat ik 98/100 gram eiwitten beginnen krijg en zo weinig mogelijk vet en kolydraten.
Dit ga ik 3/4 weken volhouden en daarna boven mijn calorieën zitten en vooral de eiwit grammen hoog houden. ( dit moet ik nog goed uitzoeken )
Vanaf maandag ga ik ook weer naar de sportschool. Dus mega spannend ( nu wandel ik zelf 14/16 km per dag met werk erbij. )

Hoe zijn jullie bezig met voeding en sporten.
Alle tips zijn welkom ! 🤗
69,2 kg Tot nu toe verloren: 0,8 kg.    Nog te gaan: 4,2 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 12 juni 2021:
1955 kcal Vet: 59,09g | Eiwit: 118,65g | Kolhy: 230,91g.   Ontbijt: Body & Fit Eiwitshake, Koffie met Melk en Suiker, Aldi Ace Vitamine Drink, AH Yoghurt Griekse Stijl, Jumbo Fruitmix Aardbei Blauwe Bes, Lidl Vruchtenmix Voor Smoothies, met Ananas, Papaja en Mango. Lunch: Komkommer, Banaan, AH Verse Spinazie . Diner: Kipfilet, Witte Rijst, Conimex Babi Ketjap. Snacks/Andere: Melk (Halfvol), McDonald's Chicken McNuggets (6), McDonald's Cheeseburger, Red Velvet Cake. meer...
2423 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...
Gewichtsafname van 1,9 kg per week

   Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Noomss.'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.