Ik ben gestart met plant base diet sinds 1 month geleden. Het begon toen ik corona had. Ik was altijd bezig met mijn gezondheid, let op wat ik eet en sporten doe ik graag. ( ik doe kracht training en ik do spinning als cardio)Corona heeft me hard geraakt, laat ik dat maar zo zeggen , ook omdat ik was nooit ziek geweest. Ik wil zo veel mogelijk geen dieren products in mijn eten meer hebben. Terug naar het diet van toen ik nog jong was, we aten veel groeten en rijst. We aten toen ook nog geen zuivel products en vlees was ook toen haas niet te krijgen. Maar vis was toen genoeg. Allen was de vissen van toen kwamen niet uit de zee(ocean). Die kwamen uit zoete water, de rivier. Mensen worden niet ziek van eten zoals we nu wel.
|
1379 kcal
|
Vet: 57,23g | Eiwit: 63,15g | Kolhy: 163,95g.
Lunch: Bio+ Rode Bieten Gekookt, Hummus, AH Zwarte Bonen, Speltbrood, Jumbo Rucola, Komkommer. Diner: Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, Rode Uien, AH Olijfolie Traditioneel, AH Champignons, Broccoli, Rode Paprika, Gebakken Tofu, Volkoren Spaghetti (Gekookt). Snacks/Andere: AH Luchtige Chocolade Mousse, AH Pitloze Blauwe Druiven, Appel. meer...
|
|
1952 kcal
|
Activiteit:
Bodybuilding (Krachttraining) - 30 minuten, Spinning (Spinnen) - 45 minuten, Rusten - 15 uren en 45 minuten, Slapen - 7 uren. meer...
|
|