Limoen cheesecakeje. Lekker voor bij de koffie
|
1575 kcal
|
Vet: 101,65g | Eiwit: 103,98g | Kolhy: 55,98g.
Ontbijt: Old Amsterdam Oude Kaas 48+, Dirk Kaas Tomaat Basilicum, Rookvlees, Vomar Sportbonkje. Lunch: Canderel Canderel Crunchy, Tasty Basics Muesli Naturel , AH Yoghurt Griekse Stijl 10% Vet. Diner: Bloemkoolrijst, Chili con carne. Snacks/Andere: Limoen cupcakes, Gwoon Koffiepads. meer...
|
|
Reacties
Dat ziet er heerlijk uit! Hoop dat je hebt genoten
19 nov 20 door lid: Wobbeltje!
|
Ja ze zijn zo lekker. Maak ze nu met regelmaat! Verantwoord snoepen zullen we maar zeggen
19 nov 20 door lid: jjavo
|
zou je het recept willen delen?
19 nov 20 door lid: dame0165
|
Limoen cupcakes
Ingrediënten 2 cakejes:
1.4khd per cake
1 afgestreken el boter
3 el amandelmeel
1/2 eiwit
10 g Sukrin+
Vulling
50ml slagroom
50gram roomkaas
1 limoen (al het sap)
limoen zest (ook voor garnering)
vanille extract
20 g Sukrin+
1 gelatine blaadje
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180c
Smelt de boter in de magnetron, wel afdekken voor mogelijk ontploffingsgevaar
Voeg dan alle ingrediënten samen en verdeel het over 2 cupcake vormpjes
Bak de bodempjes dan af voor 20a25minuten
Voeg alle ingrediënten samen behalve de gelatine
De gelatine moet pas bij het mengsel als de bodem klaar is en afgekoeld
Doe de gelatine in een bakje koud water totdat het slap is geworden
Verwarm dan een pannetje met 2 el water en doe de gelatine erbij en laat het oplossen in het water
(niet laten koken)
Als de bodem is afgekoeld doe je de opgewarmde gelatine bij het mengsel
Giet het mengsel dan bovenop de cupcake bodempjes en laat het in de koelkast opstijven voor minimaal 1 uur
19 nov 20 door lid: jjavo
|
19 nov 20 door lid: Elfje69
|
19 nov 20 door lid: AviaMar
|
Dank je wel voor het recept 🙂
19 nov 20 door lid: dame0165
|
19 nov 20 door lid: chielachiela
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
jjavo's Gewicht Geschiedenis
|