tamara_741's Logboek, 11 aug 20

Yess !!mijn streef doel behaald ,
Nu nog de laatste doel van 55 kg naar 50 dan ben ik blij .
55,1 kg Tot nu toe verloren: 15,2 kg.    Nog te gaan: 2,1 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 2,8 kg per week

36 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
@kaatje , heeft me veel energie gekost om te kunnen doorzetten ik was er echt doorheen . Wilde operaties ondergaan maar werd geweigerd door de artsen hem had geen hoop en keuze meer en toen begreep ik dat ik het 7alleen kan doen niemand anders., heb Duitsland België Nederland gebeld maar overal geweigerd . 
12 aug 20 door lid: tamara_741
Sorry me eisen werden meer. Niet minder . Heeft geen stop maar hopelijk ga ik bij (0 stoppen met lijnen en ga ik stabiel blijven . 
12 aug 20 door lid: tamara_741
Oef 995 kcal lijkt mij een beetje te weinig. Heb je je BMR wel eens berekend? Want onder je BMR eten is niet zo bevorderlijk.(ongezond)  
12 aug 20 door lid: AviaMar
Was meer dan voldoende voor mij . Ik zat er goed vol van bijna misselijk . Heb absoluut geen honger gehad heb me moeten dwingen om te eten 
12 aug 20 door lid: tamara_741
Superknap 
12 aug 20 door lid: Madele58
Tamara dat snap ik maar consequent ver onder je BMR eten betekent dat je gaat stagneren en zelfs spieren gaat verbranden ipv vetten en kan zelfs uiteindelijk leiden tot de dood. Dat klinkt misschien drastisch maar daarover is laatst nog een hele interessante documentaire geweest op de TV. Dat lijkt me niet de bedoeling iig.  
12 aug 20 door lid: AviaMar
Dan zijn we bijna even groot (of in dit geval klein) 😊 Ik dacht eerst ook dat ik bij 65 tevreden zou zijn, toen bij 60 en nu hoop ik net onder de 55 te komen. Het ligt natuurlijk ook een beetje aan je bouw enzo. Wel ontzettend knap dat je zoveel discipline kunt opbrengen; minder dan 1000 calorieën per dag is voor mij niet te doen. Soms gaat het wel eens mis en zit ik eronder, maar ik probeer steeds tussen de 1100 en 1300 te zitten... En dat vindt mijn omgeving al bizar weinig. 
12 aug 20 door lid: Schnitzelsss
Jaa snap ik , maar denk dat t per mens verschilt je moet niet eten voor de calorieën dus je hebt nog over laat ik dan maar eten,Ik eet tot ik vol zit en dan heb ik met 900 echt genoeg . En hangt vanaf of je verzadigde dingen eet . En 900 is veel als je alleen groente fruit eet en kip vis . Ik eet n erg gezond tot ik vol zit soms groente van 400 gram dan zit ik goed vol en hoef k niet te snaaien ben ook veel bezig waardoor ik niet uit verveling eet . Ik heb zowieso geen groot eetlust gehad mij. Kilo's kwamen door de zwangerschap . 
12 aug 20 door lid: tamara_741
Klopt ieder mens heeft een ander BMR maar er verder onder eten is simpel weg ongezond voor je lichaam. Maar ik raad je aan het zelf maar eens op te zoeken want schijnbaar weet je niet wat het is.  
13 aug 20 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


tamara_741's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.