lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 02 aug 20

Mijn hardlooprondje weer gedaan. Hartslag rond de 164. Laatste stukje een sprintje en toen kwam ik aan de 176.

Bekijk Dieet Kalender, 02 augustus 2020:
1454 kcal Vet: 28,18g | Eiwit: 82,68g | Kolhy: 218,45g.   Ontbijt: Mymuesli Super Fruit Muesli, Banaan, Blauwe Bessen, Aardbeien, Friesche Vlag Balance, Koffie, Melkan Magere Milde Kwark. Lunch: Lidl Filet Americain Mager, AH Dikke Rijstwafels Meergranen, Philadelphia Bieslook, Bolletje Lichte Crackers Spelt, Aldi Rosbief. Diner: Lindahls Kvarg Frambozensmaak, Groentesoep (zelf gemaakt), Lidl Grof Volkorenbrood. Snacks/Andere: Oppo Sticks Salted Caramel, Nectarines, AH Medjoul Dadels, Gedroogde Abrikozen, Friesche Vlag Balance, Koffie. meer...
3498 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat een leuke foto 🤗 
02 aug 20 door lid: Rommeltjes
Netjes hoor! Ik dacht al dat jouw Max in die range zat ongeveer. Misschien zelfs tot aan Max 3 hoger. Heb je gesprint tot je echt niet meer kon? 
02 aug 20 door lid: AviaMar
Ja, mijn man (die was op de fiets mee) had zoiets van "wat ga jij nou doen" hahaha. Heb verder niet zo op mijn hartslag gelet. Dinsdag weer een interval. 
02 aug 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Dank je Rommeltjes. Dit is een leuker stukje dan dat saaie fietspad langs het vliegveld 😊 
02 aug 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Haha ik bedoelde meer dat je gesprint hebt tot je “moe” was niet meer verder kon als energie die achteruit valt ineens. Onthoudt jouw horloge niet wat die gezien heeft tijdens de oefening dan? Moet je er echt op letten?  
02 aug 20 door lid: AviaMar
Ja mijn horloge onthoud het wel alleen zie ik in de app niet goed hoe hoog hij is geweest. Ik kan het in mijn gezondheid app wel terug zien. Ik zal de volgende keer kijken of ik de sprint langer kan maken. Het is bij mij een dingetje dat ik altijd op 13 probeer te eindigen 😂.  
02 aug 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hahaha ok dus dan moet je doorgaan tot je echt merkt dat je lichaam zegt ja daaaag en dan kijk je later terug op de app ipv opnieuw horloge ;-) 
02 aug 20 door lid: AviaMar
Ga ik doen, ik denk alleen niet bij mijn volgende rondje. Dat is weer een interval training, daarna zal ik er geen puff meer voor hebben 😂 
02 aug 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Oh maar dat werkt ook prima hoor. Juist na een interval een sprint eruit betekent echt dat je op je eerder aan je Max zit ;-) Lekker bezig hoor. Ben al met dag vier rust. Na die val van de vorige keer ben ik non stop doorgegaan maar mijn rug is nog steeds slecht. Denk dat mijn SI verschoven is als ik de symptomen bekijk. Gaat nog wel even duren..  
03 aug 20 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.