littlemisssjunshine's Logboek, 30 jun 20

oké, ik heb besloten om mijn calorieën op te schroeven naar 1500 kcal per dag, and to be honest, it freaks me out om meer dan 800 kcal op een dag te gaan eten, ik ben zo bang om weer aan te komen, maar ik ga het doen, omdat ik rationeel weet dat het beter is. helpen jullie me alsjeblieft erdoorheen?

Bekijk Dieet Kalender, 30 juni 2020:
2273 kcal Vet: 87,31g | Eiwit: 71,79g | Kolhy: 281,50g.   Ontbijt: AH Pure Hagelslag, Jumbo Goed Begin, Peijnenburg Zero Ontbijtkoek, AH Krokante Muesli Naturel, AH Gedroogde Cranberries, Optimel Vanille Yoghurt 0% Vet. Lunch: AH Amandelmelk Ongezoet, AH Yoghurt Griekse Stijl 0% Vet, AH Doosjevol Frambozen, AH Doosjevol Blauwe Bessen. Diner: AH Voorgebakken Aardappel Partjes, AH Koolvis, AH Bloemkool Roosjes, AH Broccoliroosjes. Snacks/Andere: Alpro Soya Dark Chocolate, Sultana Crunchers Kaas & Tomaat, Tony’s Chocolonely Melk Karamel Zeezout, AH Ongebrande Cashewnoten. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
800 is ook wel erg weinig, zelfs ik met mijn lengte zit op 1200. Elke maaltijd iets groter maken en dan gaat het vast lukken 
30 jun 20 door lid: HélèneNoordhoek
Dankjewel 
30 jun 20 door lid: littlemisssjunshine
Geen schrik hebben van het gewicht dat er even zal bijkomen, is zeker vocht!!!! 1500 kcal is echt wel oké, je bent redelijk groot ook, niet? Té weinig eten is niet vol te houden, daar val je wel snel van af maar het beheerst je leven en voor je het weet geef je het dan op (want wie kan er nu de rest van z’n leven maar 800 kcal per dag eten?) en kom je alles weer bij. Komaan Judith! Het gaat lukken. Traag maar gestaag!  
01 jul 20 door lid: bolleke333
Het probleem (of alleszins mijn probleem) met té weinig eten is dat je dan op andere dagen overcompenseert en veel te veel kcal binnenkrijgt, meestal nog rommel ook. 1500 kcal is echt mega goed te doen: je kan super lekkere dingen eten (niet alleen yoghurt en wat tomaten 😂) en toch val je af! 
01 jul 20 door lid: bolleke333
Dankjewel, lief van je. Ik ben 1,75 m, dus inderdaad redelijk groot. Vandaag was ik inderdaad 0,6kg bijgekomen, maar ik probeer maar rustig te blijven en het even een week af te wachten. M'n maag of iets anders van binnen is ook nogal van slag sinds gisteren (heel veel buikpijn zodat ik bijna niet meer kan rechtlopen en als ik m'n maag aanraak in het midden tussen m'n ribben, voelt het alsof ik in een open wond prik), dus daar zal het ook wel mee te maken hebben. 
01 jul 20 door lid: littlemisssjunshine
Oei, dat klinkt heel dramatisch!! En pijnlijk! Als het blijft duren zou ik er toch mee naar de dokter gaan, maagontstekingen zijn geen lachertje, en het klinkt wel of het zoiets kan zijn? Ik ben maar 1m62 en ik eet gemiddeld tussen de 1250-1600 kcal. Dus 1500kcal kan je zeker hebben! Iemand van jouw grootte verbrandt sowieso waarschijnlijk al 1500 kcal door gewoon helemaal niks te doen en in de zetel te liggen, dus vanaf dat je recht staat en rondwandelt/het huishouden doet/gaat werken ga je in “deficit” en verlies je gewicht. Traag, maar zeker! En die 600g erbij zal wel vocht zijn, als vrouw zeker schommel je zo hard.... Niet panikeren, doorgaan! Je kan het! 
01 jul 20 door lid: bolleke333
Dankjewel!! Het komt vast goed :)) 
01 jul 20 door lid: littlemisssjunshine

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


littlemisssjunshine's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.