s@ndr@1971's Logboek, 23 jun 20


13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jammer dat we het net niet kunnen lezen Sandra. Ben dol op tonijn... Blij te lezen dat je weer terug bent hier. Had je hier echt gemist, afijn dat had je aan mijn 2 laatste berichtjes vast gezien 😊 
23 jun 20 door lid: Yoo69
Yolanda, ik kan ze voor he over typen, als je interesse hebt. 
23 jun 20 door lid: s@ndr@1971
Voor 2 personen. 1 grote of 2 kleine courgettes 1 of 2 blikjes tonijn op olijfolie, uitgelekt 2 tomaten, in kwartjes gesneden 1 kleine zoete ui, gesnipperd 125 ml crème fraîche (1 bekertje) 4 el mayonaise 2 teentjes knoflook, geperst 1 tl Italiaanse kruiden 2 el belegen kaas, geraspt (of meer) 1 bol mozzarella, in kleine stukje snijden. Peper en zout naar smaak Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 Gr en vet een ronde hoge ovenschaal in. Snijd de uiteinden van de courgette af en trek in de lengte lange plakken van de courgette met een kaasschaaf, draai de courgette halverwege om zodat de geschaafde kant onder komt te liggen. Zet de plakken rechtop tegen de buitenkant van de ovenschaal (je kunt de courgetteplakken ook gewoon op de bodem van een ovenschaal leggen, dit werkt hetzelfde). Meng de tonijn, ui, tomaat, crème fraîche , mayonaise, knoflook, Italiaanse kruiden en mozzarella door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in de ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak in 25 tot 30 min in de oven mooi goudbruin.  
23 jun 20 door lid: s@ndr@1971
Super, dank je wel Sandra! Denk dat er nu meerdere blij zijn. Sla hem direct op. 👍 
23 jun 20 door lid: Yoo69
Heb die anderen ook overgeschreven. 
23 jun 20 door lid: s@ndr@1971
Huh, maar dat is toch precies wat er bij de foto ook staat? 😅 klinkt wel lekker.. 
23 jun 20 door lid: Dappere-Dodo
Ingeval voor degene die het niet zo goed kan leze. 
23 jun 20 door lid: s@ndr@1971

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


s@ndr@1971's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.