7Silvestris's Logboek, 13 jun 20

Voor de mensen op FatSecret met fybromialgie klachten:

Ik weet niet of dit herkenbaar is maar ik merk altijd dat ik van sporten minder heb van mijn klachten. En als ik dan 2 dagen niet zoveel beweeg dan is het weer meeeeega zwaar om aan de slag te gaan 🙈 En als ik dan even bezig ben vind ik het weer heerlijk en dan denk ik: 'Waarom doe ik dit gewoon niet elke dag?'.

Toch is het dan wel weer zo dat ik te weinig rust neem maar dat komt ook gewoon omdat ik zooo bang ben voor mijn klachten weer die toe nemen. Maar soms moet je gewoon even rust want dan is er bijv. geen tijd voor sport en dan begint het weer.. de pijn..

Herkenbaar dit? Of ben ik gewoon een beetje apart 🤭

Bekijk Dieet Kalender, 13 juni 2020:
1020 kcal Vet: 53,98g | Eiwit: 82,08g | Kolhy: 48,60g.   Ontbijt: Aardbeien, Alpro Soya Yoghurt Nature Ongezoet, Chiazaad, AH Gebroken Lijnzaad, Holland & Barrett Omega Mix, Frambozen, Bramen. Lunch: Komkommersoep, Ei, Tomaten, Jumbo Gewassen Spinazie. Diner:  Courgetti cashew roomsaus. Snacks/Andere: Orangefit Fit Green Protein Aardbei, Milbona Sojamelk Unsweetened. meer...
1685 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 10 minuten, Koken - 1 uur en 45 minuten, Ultimate Toning and Cardio Workout for Belly Fat Loss - Abs and Cardio Training - 37 minuten, Build a Booty Workout - Strength and Pilates Workout for Butt and Thighs - 40 minuten, Rusten - 11 uren en 48 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je bent zeker niet apart hoor. Ik heb ook fibro en MOET ook sporten. Tijdens de lock down heb ik thuis gesport met de Nike app moest me wel iedere keer daartoe aanzetten hoor. Helaas zit ik nu met een gipsbeen, dus kan niet veel. 
13 jun 20 door lid: annietje1234
Aii dat is niet fijn.. Beterschap met je been! 💐En hopelijk ga je dan niet al te veel last hebben van de fybro.. Strekken werkt bij mij ook goed als ik echt niet kan sporten. Sterkte!  
13 jun 20 door lid: 7Silvestris
Hallo ik heb geen Fybro maar een traag werkende schildklier. Geloof me hierdoor heb je ook geen kracht en lijkt het net als of je chronisch vermoeid bent. Maar ik heb ook hetzelfde als jij, als ik sport voel ik me super energiek en goed ook. Als ik even 2 dagen niets doe ben ik luier en veel meer moe ook. We moeten gewoon de knop doorhakken en ervoor zorgen dat we in beweging blijven, consistency (wat heeeeeeel moeilijk is haha). En rusten hoort natuurlijk er ook bij! Maar wetende dat je daarna weer snel oppakt blijft het goed denk ik, en positieve vibes geven zodat je mind ook minder moe wordt. Wees niet bang en ga ervoor, onze lichamen zijn heel erg wonderbaarlijk dat ik alsnog ondanks de schildklier erg dankbaar ben en veel meer kan dan ooit gedacht 🤗 YOU CAN DO IT!  
16 jun 20 door lid: Deryabk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


7Silvestris's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.