petrapeet's Logboek, 12 mei 20

Ik zit in een expirimenterende fase 😬... ik was bezig met Herbalife aangezien ik gek werd van het dwingerige gedrag van m’n mentor ben ik daar mee gestopt.
Herbalife dat was het en juist omdat ik cvs( chronische vermoeidheid syndroom ) heb zou me dat zoveel helpen en de kilo’s kwijt raken en meer energie ... uchummm niet dus 😢 een illusie rijker en behoorlijk wat geld minder.
Ik probeer nu iets compleet anders omdat ik zo graag meer energie wil.normaal slaap ik overdag om de dag door te komen maar ik heb besloten om te gaan experimenteren minimaal voor een week hoop dat ik het vol hou... en langer 🙏🙏🙏 ik eet bijna tot geen koolhydraten en ik hou een zeer strak structuur aan. 7:00 er uit en 22:00 er in. Elke dag weekend of niet. Vandaag ging redelijk goed ik moet zeggen dat ik nog niet eens echt heel erg moe ben nu terwijl ik best veel heb gedaan voor mijn doen. Vandaag heb ik geen koolhydraten gehad en erg veel water gedronken. Ik ben zo benieuwd ... word vervolgd

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoi @petrapeet, Al 20 jaar heb ik CVS en ik heb vaak geëxperimenteerd met voeding. Geen suiker, dan weer geen zuivel of bewerkte voeding. Maar eigenlijk hielp niets me bij mijn ME uitputting. Tot een andere ME patiënte mij een tip gaf om vitamine B12 3000 Mg te proberen. Ik gebruik het als tabletjes onder de tong. Sinds een jaar gebruik ik dat en ik wil niet meer zonder, het heeft mijn energieniveau omhoog gebracht en ik herstel sneller. Dit wilde ik graag even met je delen. Sterkte😘 
12 mei 20 door lid: kathkatharina
Hey Kathatharina, dank je wel voor je reactie. Wat een gedoe he cvs, ook ik loop er al meer dan 30 jaar mee rond. de vitamine B12 heb ik ook gehad in een neusdruppel van 5000 maar helaas... Dus we proberen dit maar eens uit. ik denk dat koolhydraten je wel moe kunnen maken zoals ik het lees, dus dat is wel een extra bron. het lijkt me alleen wel een lastig dieet maar ja als het zou helpen dan graag. ik zie eindelijk ook de weegschaal weer naar beneden gaan dat is ook zooooo fijn!!!  
13 mei 20 door lid: petrapeet
ja he, die Herbalife coaches hebben een irritant taalgebruik. niet dat ik daar bij ben geweest, maar ik kwam bij toeval in online workouts van hen terecht. Snel weer overal uitgeschreven. nu je toch aan heg experimenteten bent.... ik kon pas afvallen toen ik magnesium ging slikken. voor mij een lifesaver. kies wel een magnesium die op "aat" eindigt, bv stearaat of een andere aat, geen oxide. bv bruistabletten van kruitvat. probeer het minimaal 4 weken, eerder voel je geen verschil. ik sliep beter, minder moe, voelde minder spanning, en viel af bij gelijkblijvend eet en sportpatroon. het schijnt dat er tegenwoordig minder magnesium in ons eten zit doordat door kunstmest alles te snel moet groeien. In ieder geval kost dit experiment niet meer dan 3,50 per maand ;) 
13 mei 20 door lid: monwol
als je minder khd als een dieet ziet moet je stoppen. Ik bedoel dit niet verkeerd hoor, maar zo gauw je stop en weer "normaal" gaat eten kom je gelijk weer aan 😉. Je moet dit je levens stijl van gaan maken en dan werkt het. Als ik met Pasen, kerst mee eet zit er 4 kilo aan in die 2 dagen.... wil je niet ontmoedigen hoor, maar ik eet al ruim 3 jaar max 40 khd en voel me perfect. Suc6 en google het even.  
13 mei 20 door lid: Yoo69
Wat goed! Ik denk dat het low carb je echt gaat helpen! En ook nog best lekker! Succes ☀️ 
13 mei 20 door lid: indra sripal
Hier was herbalive ook geen succes. Jaren geleden geprobeerd. De eerste 1.5 afkick verschijnselen gaven ze aan. Ik werd super naar van dat spul (melige smaak) 3 x daags 🤢 Was de hele dag aan de diarree dus logische dat je in korte tijd 8 kilo kwijt bent... het zat er zo weer aan! Fijn dat je het nou op je eigen manier gaat doen! Liever te langzaam gewicht verliezen dan dat het als een boomerang terug komt. 
13 mei 20 door lid: roseli-grooters
Het gaat heel erg goed!!! Gisteren kon ik smiddags niet meer wakker blijven en ben ik een drie kwartier helemaal van de wereld geweest. Verder gaat het top!!! Het lijkt of het strakke ritme en de beperkte koolhydraten zijn werk doet. We gaan voorlopig nog even zo door. Ook ben ik gestopt met koffie met suiker en melk, nu enkel zwart is even wennen maar lukt al redelijk. Ik voel me blij 😇😇😇 
16 mei 20 door lid: petrapeet

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


petrapeet's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.