Gisterenavond zo'n lekkere preitaart gegeten. En nog glutenvrij ook! De bodem is namelijk van amandelmeel!
|
1270 kcal
|
Vet: 75,91g | Eiwit: 71,41g | Kolhy: 55,53g.
Ontbijt: Naturgreen Xilitol, Koffie, Gesneden Ham, La Bocatería Gouda Sin Lactosa, Boter, Glutenvrij broodje, Nespresso Koffie, Citroensap. Lunch: Mayonaise, Kalkoenfilet uit de oven. Diner: Preitaart. Snacks/Andere: Witte Tafelwijn, Bonbon, Nespresso Koffie. meer...
|
|
Reacties
Ziet er heerlijk uit zeg! 🥰 Hoe heb je die gemaakt?
05 mrt 20 door lid: Dappere-Dodo
|
Hoi @inge_nw9, voor de bodem heb je nodig: 200 gr amandelmeel, half theelepeltje zout, 50 gr roomboter, 1 ei en een half theelepeltje kruiden naar smaak (ik gebruik meestal Provençaalse). Hiermee bedek ik 'n 26 cm met boter ingevet bakblik. 10 minuten in een op 175° voorverwarmde oven. Even laten afkoelen. De vulling heeft: 500 gr prei, rode paprika, groene paprika, broccoli, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gr hamblokjes, 5 eieren, peper en kruiden naar smaak. Eerst de hamblokjes in een beetje vet bakken. Doe deze in een kommetje en zet even apart. Nu in hetzelfde vet knoflook, ui en alle groene bakken. Op het laatst de hamblokjes er weer bij. Als klaar van het vuur halen. In een grote kom de 5 eieren los kloppen met het peper en de kruiden naar wens. Doe hierbij de groentenmix met hamblokjes. Giet dit alles over de bodem. Nu 45-50 minuten in de (nog steeds warme) oven en klaar.
06 mrt 20 door lid: CarolineJerez
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
CarolineJerez's Gewicht Geschiedenis
|