marrrrissa's Logboek, 30 dec 19

update. t gaat niet goed. weegschaal op 84 kg vandaag. schildklier weer traag, medicijnen werken weer niet. angstig om terug bij af te raken maar we blijven positief. ik geniet morgen evensgoed van oliebollen en laat me niet gek maken door m’n lijf nu, hoe depri ik me ook voel. +13 kg doet ook wel wat met je, de pijn van mijn reuma komt ook weer terug. hoop dat het begin van 2020 meer goeds brengt dan het eind van 2019. ik wens jullie alvast het aller beste!! goed uit einde ❤️

43 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 34
Reacties 
wat vervelend ik begrijp je ik heb ook reuma  
30 dec 19 door lid: lzeevaart1998
Sterkte meid! Goed dat je je niet gek laat maken hoor. Gewoon genieten van die oliebol morgen! Heb je ondanks dat een fijne kerst gehad? 
30 dec 19 door lid: Dappere-Dodo
Izeevaart, wat vervelend! Veel last van ook? Of gaat t goed met medicijnen? Inge, zeker een fijne kerst gehad! U ook?  
30 dec 19 door lid: marrrrissa
bah.. 😕hoop dat t snel weer beter gaat!! 
30 dec 19 door lid: beukplaat84
Hier ook veel last van de diverse ontstekingsreuma's. Voor mij hoort het ook bij de vochtige weersomstandigheden, verkeerde voeding en stress rondom de feestdagen zet m'n immuunsysteem ook weer aan. Ik kijk uit naar droog vriesweer, dat is beter. En gezonde leefomstandigheden natuurlijk. Mijn schildklier doet bijna niets meer en met wat-ie nog doet, waggelt-ie ook door de medicatie heen. Periodes dat het duidelijk te weinig geeft, geven extra vermoeidheid, traagheid, kou en aankomen idd..  
30 dec 19 door lid: Tijmpje
Ik hoop voor je dat het snel beter gaat met je. Soms is het moeilijk met ontstekingsreuma om de motivatie hoog te houden en er op te kunnen vertrouwen dat het weer beter zal gaan. We laten ons er niet onder krijgen. Kom op, meis! 
30 dec 19 door lid: Tijmpje
Ja hoor was okee. Maar geen U hoor, ik ben 28 😂😘 
30 dec 19 door lid: Dappere-Dodo
Aah wat rot lieve Tijmpje! Maar wat ‘grappig’ dat we zoveel herkennen dan aan elkaar. Staat u wel een beetje goed ingesteld? Die schildklier is ook super rottig hé. Vooral met je gewicht. Je kan dan gewoon niets beginnen als hij niet meewerkt.  
30 dec 19 door lid: marrrrissa
Oh Inge sorry hahaha. Ik heb altijd gedacht dat je een oudere mevrouw was! 😜😜 
30 dec 19 door lid: marrrrissa
Hoop dat het snel weer beter gaat! Alvast een fijn uiteinde 🍾 en een goed en gezond 2020 🥂 
30 dec 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
@Marissa, Qua instelling mag ik helaas niet alle soorten reuma-medicatie die hiervoor beschikbaar zijn dus het blijft in mijn geval behoorlijk aanprutsen. Altijd wel 1 of meerdere ontstekingen, sowieso altijd pijn, darm-en huidklachten. En soms dus periodes gewoon erger dan andere. Maar ja, juist door (oa) ontstekingsreuma heb ik geleerd te roeien met de riemen die ik heb, dus... ik probeer er maar altijd het beste van te maken, hoewel ook ik af en toe ook echt wel stevig baal, hoor.  
30 dec 19 door lid: Tijmpje
Qua schildklier waren alle bijbehorende klachten steeds door artsen weg geschoven: reuma, hart, overgang enz.. Tot ik in het ziekenhuis kwam met ernstige hartklachten en men ontdekte dat ik levensbedreigend oedeem had ontwikkeld rondom al mijn vitale organen. Pas toen bleek dat de schildklier praktisch niets meer deed en dat dit wss al heel lang zo was en dat was ook de oorzaak (komt zelden voor). Juist door het lang uitblijven van ondersteunende medicatie op dat vlak, was de schildklierfunctie onherstelbaar achteruit gegaan. Tja, niet leuk maar ik was blij dat het ontdekt was en er eindelijk medicatie kwam. Wat ging ik me daarna heel veel beter voelen, zeg. En eindelijk stabiliseerde m'n gewicht waardoor ik (weliswaar moeilijker dan een gezond iemand) wel weer kon gaan afvallen. Hoe is die schildklier bij jou ontdekt? 
30 dec 19 door lid: Tijmpje
sterkte lieverd! ❤ 
30 dec 19 door lid: D3N1S3.
Wat rot voor je. sterkte ermee!🌹 
30 dec 19 door lid: corrierab
Tjemig wat balen meid! Heel veel succes. En een goede jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2020 toegewenst. 
30 dec 19 door lid: keto_danny
Jeempie Tijmpje! Wat een ellende zeg, ik snap heel goed dat je daar van baalt. En dat mag ook gerust, het is ook frusterend als t niet gaat zoals je wilt. Heeft u al lang last van uw schildklier? Ik weet dat artsen t vaak op andere dingen gooien inderdaad. Bij mij gooide de arts de gewichtstoename ook op de reuma medicatie. Wat helemaal niet voor toename zorgt. Raar soms hoor! Bij mij werd het toen ik 16 jaar was per ongeluk in mijn bloed ontdekt door de kinderarts. pas later ben ik echt klachten gaan krijgen, toen t langer speelde. Houd u taai he!! Als u even wilt kletsen, ben ik er😘😘 
30 dec 19 door lid: marrrrissa
Bedankt lieverds😘 
30 dec 19 door lid: marrrrissa
Sterkte meis! Zo rottig allemaal hoop voor jouw dat 2020 een goed maar in ieder geval een beter jaar word!😘 
30 dec 19 door lid: dani.p2
sterkte.. erg naar als alles moet werkt zoals je wil. genieten met oud en nieuw  
30 dec 19 door lid: kabouterpaddenstoel
take care vrouwtje! 
30 dec 19 door lid: adff

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marrrrissa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.