arnaudspan's Logboek, 20 okt 19

Woensdag weer begonnen met mijn nieuwe schema na de rustweek en het is weer een heerlijk schema.

Bekijk Dieet Kalender, 20 oktober 2019:
3518 kcal Vet: 140,32g | Eiwit: 192,19g | Kolhy: 361,88g.   Ontbijt: Belbake Hazelnuts Chopped & Roasted, Belbake Rozijnen (Raisins), Vitakrone Rundvlees Slaatje, Cherrytomaten, Milbona Soldergarden Unsalted, Lidl Fries Roggebrood, Vita D'or Veggie Spread Naturel, Lidl Fijn Volkorenbrood, Alesto Nuts & Fruit, Milsani Skyr. Diner: Lidl Angus Beefburger, Struik Maaltijdsoep Chinese Tomaat, Lidl Magere Franse Kwark. Snacks/Andere: Lidl Peer, Banaan, Napoleon Dropkogel, Milbona Koffiemelk. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
waarom zo onwijs veel herhalingen? 
20 okt 19 door lid: fitlifegoals
Een keer wat anders 
20 okt 19 door lid: arnaudspan
Maar dan train je op onderhoud? Want als je zoveel herhalingen kunt doen train je niet zwaar genoeg voor opbouwen. Ieder zn ding natuurlijk! Ik kan al niet meer na de 8e herhaling haha 
20 okt 19 door lid: fitlifegoals
Mijn is geleerd dat met weinig herhalingen je traint op kracht/sterker worden en met veel herhalingen je traint op opbouw/groter worden van de spieren. Ik wil dat mijn spieren/lichaam nog iets gespierder worden. Tja en wat ik zeg gewoon weer eens wat anders ipv altijd maar 3×15. 
20 okt 19 door lid: arnaudspan
Eens met @Fitlifegoals, zoveel herhalingen! :) Voor het doel dat je hebt, voor elk doel trouwens haha, train je beter met meer gewicht. Als je er 20 kunt is t in ieder geval veel te licht. 8 herhalingen zijn er nog steeds ‘veel’. Ik start altijd met gewicht waar ik er 8 mee red, laatste herhaling is dan wel zwaar. En doe daar dan 2 of 3 setjes van. Dan bouw ik per keer op naar 12 herhalingen en als dat goed gaat verhoog ik t gewicht en start ik weer bij 8 herhalingen. Ieder mens is natuurlijk anders, maar je bent een man (lekker vooroordeel haha) en ik als vrouw gebruik stuk meer gewicht ;) - dus denk dat jij er sowieso wel flink stukje bovenop kunt doen. 💪 train ze! 
20 okt 19 door lid: Laliesel
Wil er nog aan toevoegen dat het voor opbouw naast het gewicht dat past bij je kunnen ook je voeding belangrijk is :) - in ieder geval voldoende eten (niet onder je onderhoud en afhankelijk van hoe vaak en zwaar je traint klein overschot) zodat je met die kcal je spieren ook kunt voeden. 
20 okt 19 door lid: Laliesel
Oké het volgende schema dat ik maak ga ik op 3 ×8/12 zitten. Voor nu gebruik ik dit schema nog. Thanks voor jullie input.  
20 okt 19 door lid: arnaudspan
Als ik je nog een tip mag geven: train je ook de trapezius en de zijkant van je schouders? Zie deze niet in het lijstje staan :) Je zou de zijkant van je schouders (dumbell side raise) kun verwisselen met shoulder press. Shoulder en arnold press zijn vrijwel dezelfde oefeningen, het heeft niet veel zin om die in 1 training te pakken. Andere tip is het niet vasthouden aan reps. Stop niet met een set omdat je schema (bijvoorbeeld) 8x aan geeft terwijl er misschien 11 reps in zit. Haal het maximale eruit. Ik zie het vaak dat (vooral de jeugd) zich strak houd aan de (bijvoorbeeld) 12-10-8-6 reps. zonde wat dan mis je gainz. en je voeding is heel belangrijk (ook tijdstip) 
20 okt 19 door lid: beukplaat84
In mijn vorige schema zat de side cable raise en dumbell front raise. Vandaar dat die er nu niet in zit. 
20 okt 19 door lid: arnaudspan
Dat is je verkeerd geleerd!! Snel anders doen 
20 okt 19 door lid: fitlifegoals
Ik geloof dat de meeste al wel gezegd hebben wat ze vonden. Het is mij iig met zoveel herhalingen niet duikeling met welk doel je wilt trainen. Dat is eigenlijk mijn eerste vraag... wat wil je bereiken? Wat wil je trainen?  
21 okt 19 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


arnaudspan's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.