Moppie_Redhat's Logboek, 02 okt 19

Ik ben even weg geweest omdat ik aan de gang ben gegaan met een PT en even haar advies en raad heb gevolgd. Dat is persoonlijk afgestemd dus het leek me niet zinnig om dit in te voeren enzo.
Ik ben op die manier 6 kilo afgevallen in een anderhalve maand, maar het eentonige werd moeilijk dus er zijn weer 2 kilo bijgekomen doordat ik toch weer ging afwijken van het advies.

De draad zag ik weer, de draad pakte ik op.
Ik sport nu 3 keer per week, 2x crossfit en 1 x combi van crossfit en cardio.

En ik gaaaa er weer voor.
Omdat ik nu een minder strikt voedingsschema heb, maar vooral wat meer op de macro's let ga ik het ook weer invoeren. Vandaag was overigens een offday met mijn én pastasalade in de middag én nasi als diner. Morgen staat vanwege bezoek lasagna op het menu maar ik ga braaf aan de maaltijdsalade (zelf in elkaar geflanst) en courgettesoep.

Bekijk Dieet Kalender, 02 oktober 2019:
1348 kcal Vet: 53,52g | Eiwit: 57,07g | Kolhy: 78,67g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Kiwi, Koffie. Lunch: Basilicum, Feta Kaas, Olijven, Tomaten, Penne. Diner: AH Speklap, Kipsaté, Nasi Goreng. Snacks/Andere: Witte Tafelwijn, AH Pitloze Witte Druiven. meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je kan er altijd voor kiezen om een KHA lasagne te maken en gezellig mee te doen? Maak je er twee desnoods? 
03 okt 19 door lid: AviaMar
Bedankt voor de tip, het is niet de koolhydraten die ik niet wilde maar de lasagna zelf. Veel deeg, veel saus en niet mijn ding. Ik hou er niet zo van.  
05 okt 19 door lid: Moppie_Redhat
Ah ok ja veel deeg is wat ik bedoelde met KHA. Maak wel eens lasagne maar dan laagjes met courgette ofzo. Je hebt ook leuke pompoen bladen tegenwoordig? Vandaar. Maar je hebt vast lekker gegeten  
05 okt 19 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Moppie_Redhat's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.