Motivationseeker!'s Logboek, 23 mei 19

Vier keer wezen joggen en nu al merkbare verbetering! 💪

Ik kan de app Runkeeper echt aanraden, zeker omdat er trainingsprogramma’s zijn, waarbij je tijdens je workout wordt vertelt wat je moet doen om resultaat te boeken.

Heb geen aandelen, I swear! 😂

Bekijk Dieet Kalender, 23 mei 2019:
2078 kcal Vet: 67,61g | Eiwit: 113,59g | Kolhy: 218,47g.   Ontbijt: AH Walnotenolie, AH Balsamico Azijn , Garlic , AH Sperziebonen Gebroken , Spinach , Feta Cheese, Quinoa (Cooked), AH Champignons, AH Chinese Kool. Lunch: Skinless Chicken Breast, Bell Peppers, Tomatoes, Red Onions, Waldkorn Bakkers Bollen Meergranen , Red Table Wine , Remia Aioli, Baguette. Diner: Fried Egg, Conimex Nasi. Snacks/Andere: AH Cottage Cheese. meer...

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Doe je goed en knap dat je het vol kan houden! Ik kan me niet eens de deur uit slepen gewoon🤣😂..  
28 mei 19 door lid: nynjawitjes
Knap hoor. Ik zou dat niet kunnen. Wandelen vind ik al heel wat. Mijn hoofd geeft een error als het sneller gaat dan dat.  
28 mei 19 door lid: Moppie_Redhat
Dankjulliewel! Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat in het begin ook had, en nog steeds soms. Maar doordat ik echt snel een groot verschil merkte (kan ook bijna niet anders als je geen conditie hebt haha) motiveert het me om er toch maar voor te gaan. Ik wissel rennen nu nog af met wandelen (steeds meer rennen, dat wel) en doe het tot nu toe steeds maar een half uurtje, dus het is vrij makkelijk vol te houden. Maar als je het echt niet leuk vindt moet je het zeker niet gaan doen, want er zijn genoeg andere leuke dingen! :) 
30 mei 19 door lid: Motivationseeker!
Doe je heel goed! Ik hield er ook juist van. Deed ook aan heel veel wandelen en hardlopen. Maar echt gebrek aan motivatie maar ook energie..  
30 mei 19 door lid: nynjawitjes

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Motivationseeker!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.