Zomerspruit's Logboek, 20 mei 19

Van de week al gemaakt als voor het avondeten en vandaag als lunch: een echt verwenmoment met sushi (maar dan kha á bloemkoolrijst). Iets meer dan 300 cal en super vullend!

Bekijk Dieet Kalender, 20 mei 2019:
1424 kcal Vet: 76,65g | Eiwit: 93,39g | Kolhy: 101,86g.   Ontbijt: Frambozen, Optimel Griekse Stijl Yoghurt Kers. Lunch: Sojasaus, Remia Friteslijn , AH Avocado Eetrijp, Cocktail Garnalen, Surimi Sticks, Klene Puur Zout, Saitaku Rice Vinegar, Bloemkool, Saitaku Sushi Nori. Diner: Ijsbergsla, Komkommer, Gesneden Uien, Tomaat, Geraspte Oude Kaas 48+, Knoflooksaus (homemade), Patat-Frites Kruiden, Kipdijfiletreepjes Shoarma. Snacks/Andere: Cup-A-Soup Mosterd, Citroenkoekjes met glazuur (Low Carb), Body & Fit Smart Bar Delicious Coconut. meer...

49 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Net zo lekker als sushi met rijst? Eet je er dan wel kikkoman bij? 
20 mei 19 door lid: keto_danny
ziet er hemels uit Spruitje 😍 
20 mei 19 door lid: Elfje69
Lekker zeg! Heb je het recept hoe je de rijst van bloemkool maakt,? wat gaat er allemaal in?  
21 mei 19 door lid: roosdora
@roosdora ik maak zelf altijd bloemkoolrijst door een bloemkool te raspen met een grote kaasrasp. En dan wok ik ze met sushi azijn, en Soya saus. Heerlijk! 
21 mei 19 door lid: Lekkerdanoontje
Smaakt de bloemkoolrijst na het bakken nog steeds erg naar bloemkool? Mijn andere helft haat bloemkool, maar als de smaak niet meer zo opvalt kan ik het weleens proberen. 
22 mei 19 door lid: CorineJN
Heb je een recept? 
08 jan 20 door lid: leonie120257
Oeh dit is al een tijdje geleden 🙈 volgens mij heb ik gewoon wat rijstazijn e.d. gebruikt, zoals ik normaal ook bij de sushirijst zou doen. En natuurlijk soyasaus bij het eten. Verder kan je natuurlijk verschillende combiā€™s vis/groenten erin doen. Enige is dat ze wat meer kleffig zijn dan met sushirijst, dus daarom is het belangrijk het vocht goed uit de bloemkoolrijst te drukken. Ik vind het zelf niet echt meer naar bloemkool smaken. Maar mijn vriend is niet perse fan omdat het natuurlijk wel wat anders is dan met sushirijst 😉 
08 jan 20 door lid: Zomerspruit

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zomerspruit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.