КБ1983's Logboek, 30 apr 19


Bekijk Dieet Kalender, 30 april 2019:
1048 kcal Vet: 25,47g | Eiwit: 65,18g | Kolhy: 128,39g.   Ontbijt: Senseo Dark Roast, Приготовленный Яичный Белок, Canderel Zoetjes, Drink Mango Passievrucht. Lunch: AH Avocado, Kipfilet Naturel, Waldkorn. Diner: Борщ с Курицей. Snacks/Andere: Jumbo Volkoren Pasta, Chiquita Banaan. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
wasda?? 
30 apr 19 door lid: Elfje69
Dat wilde ik ook net vragen! :-)  
01 mei 19 door lid: AdventurousFlower
Dit is Russische borsch! zoiets als soep met groenten 
02 mei 19 door lid: КБ1983
😋 
02 mei 19 door lid: Elfje69
heb ook net gegeten 😋 
02 mei 19 door lid: N@t@li@77
Het is erg lekker!!! 👌🏻 Als u van bieten houdt❤️❤️❤️ 
03 mei 19 door lid: КБ1983
Willen jullie een recept voor dit gerecht? 
04 mei 19 door lid: КБ1983
Ik ben zelf geen fan van borsjt (ik lust mijn bieten alleen koud in een salade 🙄), maar hij ziet er wel sensationeel mooi uit 😋👍 
04 mei 19 door lid: Elfje69
Dankuwel Elfje69 
04 mei 19 door lid: КБ1983
Ik ben wel benieuwd naar het recept. Ik ben dol op soep 
04 mei 19 door lid: mo.mo3
Voor bouillon: water - 1,5-2 l.; varkensvlees of rundvlees op het bot - 400 g Voor fry: bieten - 2 stuks. (Small); wortelen - 1 stuk; uien - 3 stuks. (Gemiddelde); tomatenpuree - 2 el. zonnebloemolie - 4-5 el. citroenzuur - snuifje. Voor borsjt: verse witte kool - 300 g; aardappelen - 4 stuks (Gemiddelde); zout, laurier, groen - naar smaak. Voor inzending: zure room - 1 eetl. (in elke plaat); greens. Hoe te koken: Stap 1. Kook de bouillon Neem de steelpan van 3 liter. Giet er 1,5 - 2 liter water in, plaats het vlees. Zet op matig vuur. Let op de bouillon, verwijder voor het koken het schuim.Als het kookt, dek je de pot af met een deksel en laat je het anderhalf uur zachtjes koken. Stap 2. Een braadstuk maken Terwijl de bouillon kookt, bak de groenten. Was en schil de bieten, wortelen en uien. Rode bieten wrijven op een grote rasp en wortels - op medium. Ui in blokjes gesneden. Giet de zonnebloemolie in de pan, zet op matig vuur. Bak de uien en de wortels eerst (5 minuten) en voeg dan de bieten toe. Rooster de groenten nog 5 minuten. Voeg daarna de tomatenpuree toe, mix en laat nog 5-7 minuten op gas. Stap 3. Borsch plaatsen Als het beslag gekookt is, haal het vlees eruit. Terwijl het vlees afkoelt, laat je de geraspte kool in de bouillon lopen. Voeg na 5-10 minuten gehakte aardappelen toe. Terwijl de aardappelen koken, scheid het vlees van het bot en snij in blokjes. Breng het vlees terug naar de soep. Zout naar smaak. Voeg een bak toe. Roer. Voeg laurierblad en fijngehakte greens toe. Bedek de pan met een deksel en bak nog eens 5-7 minuten. Borsch is klaar. Op tafel dienen U kunt direct na het koken borsch eten. Maar in de regel is het de volgende dag zelfs lekkerder.  
08 mei 19 door lid: КБ1983
Dank je ⚘ 
08 mei 19 door lid: mo.mo3

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


КБ1983's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.