letsdoitnow2018's Logboek, 15 mrt 19

Trots op mezelf. Echt trots. Heb ca. 3 maanden meer gegeten dan handig was als ik wilde afvallen. Resultaat: niet afvallen, hooguit iets aankomen en weer ietsje terugschommelen. Desondanks betrekkelijk gezond gegeten.

En toen heb ik vrijdag een week terug enorm overgegeten. Ruim 3600 kcal. Geeft verder niet, maar heb toen besloten mn inname flink terug te schroeven om het afvallen weer op gang te helpen. En ondanks de superheftige migraine aanval afgelopen zondag (bijna 112 gebeld, was echt bang dat ik dood gevonden zou worden de dag erna) en de nasleep (overmatige vermoeidheid, lusteloosheid en concentratieproblemen) supergezond gegeten en een gemiddelde van 1582 kcal tot nu toe. Supertrots. Resultaat op de weegschaal volgt tzt. Dat was mijn 'note to self' :-)

Bekijk Dieet Kalender, 15 maart 2019:
1460 kcal Vet: 54,74g | Eiwit: 67,89g | Kolhy: 161,26g.   Ontbijt: Tomaten, Wasa Vezelrijk Cracker, AH Karnemelk. Lunch: Galbani Mozzarella, Melkan Slagroom, AH Prei, Ei, AH Tortilla Wraps Meergranen. Diner: AH Zongedroogde Tomaten in Olie met Kruiden, Bettine Geitenkaas Naturel, Zoete Aardappel, AH Andijvie. Snacks/Andere: Wasa Vezelrijk Cracker. meer...

33 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Interessant! Ben met terugwerkende kracht een migraine dagboek ah bijhouden per eind december, inclusief triggers die ik kan achterhalen. Eens zien wat dat oplevert. Dankjewel! 
17 mrt 19 door lid: letsdoitnow2018
Flow is 7, dus ik hoop dat haar dat nog even bespaard kan blijven 😅 en wat fijn dat je erachter bent hoe het te reguleren! Ga ik hopelijk ook ontdekken! 
17 mrt 19 door lid: letsdoitnow2018
Graag gedaan.  
17 mrt 19 door lid: Tijmpje
Een mens is meer dan de som van de delen. Alles hangt met alles samen. Elke fysieke verstoring heeft een mentaal/emotionele achtergrond.  
17 mrt 19 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


letsdoitnow2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.