CarolineJerez's Logboek, 27 feb 19

Heerlijke warme, maar lichte lunch van kalkoenfilet, spinazie, tomaat, mozzarella en een beetje paprikapoeder.

Bekijk Dieet Kalender, 27 februari 2019:
1462 kcal Vet: 70,29g | Eiwit: 75,70g | Kolhy: 120,83g.   Ontbijt: Banaan, Naturgreen Xilitol, Koffie, Nespresso Koffie, Prozis Peanut Butter, Glutenvrij broodje, Water, Citroensap. Lunch: Paprikapoeder, Mozzarella Kaas, Tomaten, AH Spinazie Deelblokjes, AH Kalkoenfilet. Diner: Sherry, Preitaart. Snacks/Andere: Verkade Melkchocolade, Naturgreen Xilitol, Nespresso Koffie. meer...
175 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

40 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er super lekker uit.! Maak je dit gewoon in de oven? 😀 en wat voor kalkoenfilet? Want zit verder niks onder volgens mij he? 
07 mrt 19 door lid: anna.willems.92
Dank je, @anna.willems.92. Het is ook heel lekker, één van mijn favoriete recepten om te maken. Het zijn kalkoenfiletjes van de borst. Hier doe ik wat knoflookzout op en ik bak ze in een pan aan beide zijden even aan. De spinazie ook even koken (doe ik in de magnetron). Leg daarna op een bakpapier op het rooster in het midden van een op 180° voorverwarmde oven de filetjes, doe er de spinazie, tomaat, een paar plakjes uitgelekte mozzarella en de paprikapoeder overheen. 8 minuten in de oven en klaar! 
08 mrt 19 door lid: CarolineJerez
Dank je. Ik ga ze eens proberen 😀 
08 mrt 19 door lid: anna.willems.92

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


CarolineJerez's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.