claudiaking's Logboek, 23 feb 19

hoe werkt het met de verbrande calorieën? mag je die aftrekken van het aantal calorieën die je hebt gegeten of werkt dat anders? bijv. mijn dagelijkse hoeveelheid is 1700cal. Ik heb er 1800 gegeten, maar 200 verbrand. zit ik vanda a h dan toch op de 1600 cal. of heb ik er gewoon 100 te veel gehad ok al heb ik er weer 200 verbrand?

Bekijk Dieet Kalender, 23 februari 2019:
1789 kcal Vet: 57,60g | Eiwit: 44,45g | Kolhy: 126,55g.   Ontbijt: Koffie Latte, Monin Caramel Siroop, Brusselse Wafel. Lunch: Salsa (Kant en Klaar), Kaas, Tortilla Maïs Chips. Diner: Vissoep, Frieten, Gegrilde Spareribs (met Saus). Snacks/Andere: Rode Tafelwijn, Lindemans Kriek. meer...
675 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Je telwijze klopt over het algemeen wel. Alleen wil ons lichaam hier en daar wel eens wat schommelen; werkt niet altijd zo direct als een bankrekening met optellen en aftrekken. Wat je al of niet als te veel of te weinig ziet, hangt ook af van de strategie die in een fase voor jou werkt. Zo kun je ervoor kiezen - als je bent doorvoed - om niet meer te eten dan dat je in rust nodig hebt. Alle omzet door activiteiten kun je dan inzetten voor verminderen van overschot. Door ervaring word je wijzer met vallen en opstaan. Je leert je al doende steeds beter kennen. Probeer eens wat uit en niet te snel wisselen van aanpak, want je lichaam is geen flipperkast. Langzame resultaten blijken vaak bestendiger. 
23 feb 19 door lid: Vredehuis
hallo, helaas werkt het niet zo. het is belangrijk dat je onder je ADH blijft ( algemeen dagelijkse hoeveelheid ) . Het is belangrijk dat je in een kcal deficit blijft, dat wil zeggen dat je minimaal 200 kcal onder je ADH kcal zit. Als je namelijk onder je ADH kcal zit zal je alfvallen. Naar maten je minder tot geen gewicht verliest kan je lager gaan zitten in kcal. het is hierbij wel belangrijk dat je je ook niet teweinig eet, maar dat is ook verschillend per dieët. ps: op internet is heel veel te vinden over kcal deficit. ik raad je aan hier iets meer informatie over op te zoeken. 
23 feb 19 door lid: dion kempinga
Dank jullie wel voor de reactie. Ik ga me zeker inlezen.  
24 feb 19 door lid: claudiaking

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


claudiaking's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.