Salmaaaaa's Logboek, 15 feb 19

Hele week elke dag tussen de 600 en 1100 kcal gegeten en toch aangekomen?! Frustrerend.
48,6 kg Tot nu toe verloren: 2,9 kg.    Nog te gaan: 4,6 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 15 februari 2019:
1347 kcal Vet: 66,70g | Eiwit: 39,85g | Kolhy: 146,64g.   Ontbijt: Dolce Gusto Cappuccino, Plus Verse Worst. Lunch: AH Biologische Kaas Crackers, AH Rode Pitloze Druiven, AH American Triple Chocolate Cookie. Diner: Aldi Gepaneerde Kipfilet met Satesaus Vulling, Gebakken Ei, Asia Green Garden Roerbaknoedels Thais. Snacks/Andere: Jumbo Smeerkaas Naturel 48+, Aldi Tarwe Krokante Toast, Lay's Paprikachips. meer...
Gewichtstoename van 0,7 kg per week

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wanneer ik naar je feiten kijk, zie ik je zo bezig zijn langzaam te sterven, en schuilt er meer achter je controlestreven niets te willen wegen, waar je graag grip op zou willen krijgen. De caloriecalculator.nl zegt jou: Je BMI is 17,4 (ondergewicht). Je BMR is 1268 calorieën/kcal. Dit is de hoeveelheid calorieën die je verbrandt als je helemaal niets doet. Gebaseerd op je geselecteerde hoeveelheid lichaamsbeweging verbrand je in totaal ongeveer 1521 calorieën/kcal per dag. Dit is de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om op gewicht te blijven. Je krijgt nu 2 tot 3 keer te weinig binnen. Zoek hulp, en ajw ben ik er voor je. 
16 feb 19 door lid: Vredehuis
Woh red flag. 😟 Euhhhh ik ga typen wat ik denk en weet want dit is .. 🤫 modellen eten niet zo weinig en btw die doen t ook niet alleen zoals jij maar met begeleiding. Wat je doet is eigenlijk best gevaarlijk als je dat lange tijd doet .. En als dat gebeurt waar jjj over praat is t modellen die zo weinig eten, dan is dat voor een korte periode voor een bepaalde opdracht en daarna eten ze weer meer. Dus doe je research aub goed want modellen die zo weinig full time eten die gaan er vaak aan onder door en krijgen ook professionele hulp hiervoor.. Ik weet niet welke modellen jjj volgt maar ik heb genoeg modellen gezien die idd vrij “ krap” eten wat meeste mensen niet snel doen maar wat ze eten is healty en ze sporten erbij. Rond de 1000 /1400 en sporten KAN en is mogelijk voor t lichaam maar 600??Ik weet niet wát je eet? En je sport niet? Maar gezonde voeding en diverse beweging patroon leidt tot strakker waar jij over praat. En naast dat t strakker is is t GEZOND. Maar 600 cal kan echt niet 😰 hoeveel koolhydraat eet je dan?? Minimaal 150 mag ik hopen.. ? Je hebt ook nog aan de binnen kant van je lijf organen en alles die om juiste voedingsstoffen vragen.. 
16 feb 19 door lid: Yaraaj
@yaraaj 600 kcal per dag is mijn minimum hè, ik eet dus niet elke dag zo weinig. Op dagen dat ik wel veel beweeg of sport, zit ik meestal wel tussen de 1000 en 1400. Mijn doel is verder ook niet om zo graatmager te worden als sommige modellen. Ik heb ook nog genoeg buik en been over hoor dus ik ben niet ‘stervende’. Ik vraag me ook af hoeveel een BMI in mijn geval eigenlijk zegt. Ik heb weinig spiermassa waardoor dat getal al snel lager uitvalt.  
16 feb 19 door lid: Salmaaaaa
Ok! Als t 2 dagen in de week is dan is t prima mAr als je die 600 vaker gaat doen is naast dat t consequenties heeft ook geen effect meer om af te vallen. Wat je al merkt.. Heb je vasten al een keertje geprobeerd? Dit is stimulatie voor vet verbranding. Mag ik vragen wat een normale dag voor jouw eruitziet kwa soorten voeding. Als ik mijn gemiddelde dag moet opnoemen is het bosbessen/noten/ stuk fruit zoals appel of sinnasapel en groenten of vis of omelet met zalm/avacado en vaak ook een groente en fruit shake. Ik geef je een vb wat gezond is en ik eet ook soms 1300. Maar er ligt groot verschil tussen dat te nemen of bijvoorbeeld 2 witte boterhammen en een chocomel en een frikandel om maar wat te zeggen.  
16 feb 19 door lid: Yaraaj
@yaraaj Een gemiddelde dag bij mij begint meestal met een cappuccino (dat ik natuurlijk niet zo gezond, maar vind ik zo lekker sochtends) rond 10 uur een appel. Smiddags eet ik crackers. Biologische pompoenpit/kaas crackers, wasa knäckebröd met creamecheese of lu crackers olijf/oregano. Ik weet niet of dat nou heel gezond is, maar volgens mij ook niet echt ongezond. Wit brood vind ik niet lekker, als ik brood eet, dan altijd extra volkoren. Als tussendoor een handje nootjes en fruit, meestal een mandarijn of druiven, soms een banaan maar dat bevat relatief veel kcal. Aangezien ik nog thuis woon, heb ik niet altijd iets te zeggen over het avondeten, maar probeer het zo gezond mogelijk te houden door veel groenten op te scheppen en minder vlees en te zorgen dat ik vóór het avondeten in ieder geval niet boven de 800 kcal zit zodat ik bij het avondeten normaal kan opscheppen, zonder teveel te rekenen. 
16 feb 19 door lid: Salmaaaaa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Salmaaaaa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.