rickydemooij's Logboek, 26 jan 19

gisteren een mega actieve dag gehad, ook te laat naar bed gegaan en dat kon ik vanmorgen voelen toen de wekker afging om 6:30 (vrijwillig zo vroeg gezet, kon uitslapen, maar wilde vroeg naar de gym). Lage energielevel en totaal geen zin om te gaan trainen. Maar ach! Toch eruit gegaan, snel ontbeten en naar de gym gewandeld. Uiteindelijk een uur gewandeld erheen, want ik kwam er onderweg achter dat de sportschool pas 8:30 open was, dus nog een extra omweggetje gewandeld.
Tegen alle verwachtingen in heb ik onwijs lekker getraind en ik kon zelfs op mn maximale kracht trainen. Ik had verwacht dat ik lichter zou moeten qua gewichten, maar dat hoefde helemaal niet 💪🏻 Na een heerlijke en echt zware krachttraining besloten om er een cardiotraining achteraan te knallen en ruim 53 minuten intensief cardio gedaan. Daarna een uitgebreide wandeling terug gemaakt en inmiddels lig ik al sinds 15u met een voldaan gevoel languit in mn bedje 🤗
Vandaag was dan ook mijn 6e training van deze week en dat betekent HELAAS dat morgen een (verplichte) rustdag is. Ik hou niet van rustdagen, maar ik kan wel voelen dat mijn lichaam er aan toe is na deze 6 zware en erg intensieve trainingen afgelopen week.
Morgen staat er een ochtendje flink schoonmaken op de planning & smiddags op pad met mijn beste vriendin 💕 Dus voldoende beweging op de planning voor morgen!
Een minder fijn nieuwtje is dat mijn vriend tijdelijk bij zijn ouders op Texel woont weer, omdat zijn stage daar dichtbij is... Dat betekent dat we elkaar doordeweeks weinig tot niet gaan zien. Gelukkig wel de weekenden, maar het zal even wennen worden om doordeweeks (bijna) elke dag alleen te zijn.
Maar voor nu; The Hunger Games marathon en relaxtime 💕

Bekijk Dieet Kalender, 26 januari 2019:
2365 kcal Vet: 67,22g | Eiwit: 143,77g | Kolhy: 272,84g.   Ontbijt: Quaker Havermoutttt, Jumbo Magere Franse Kwark. Lunch: Jumbo Desem Baguette Meergranen, Jumbo Bieslook Kipfilet. Diner: Jumbo het Eiwit van Jumbo Eieren, Jumbo Snijboontjes, Remia Friteslijn, Jumbo Kruimige Aardappelen. Snacks/Andere: Duyvis Almonds Unsalted, Raw Organic Food Sultana Rozijnen, Jumbo Gedroogde Cranberry's, Quaker Havermoutttt, Body & Fit Whey Perfection Brownie Chocolate, Jumbo Biologische Verse Magere Yoghurt. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


rickydemooij's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.