lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 25 jan 19

Mijn vrijdagochtend hardlooprondje gedaan. In het park een kleine onderbreking omdat ik op een gegevenmoment een knauw van een hond kreeg (waar geen honden los mogen lopen). Z’n baas gewaarschuwd. Thuis pas gekeken maar is toch blauw aan het worden.

Bekijk Dieet Kalender, 25 januari 2019:
1503 kcal Vet: 36,39g | Eiwit: 87,94g | Kolhy: 195,55g.   Ontbijt: Activia Aardbei 0%, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Leev Oerrr Granola Noten en Zaden, Blauwe Bessen, Koffie. Lunch: Bolletje Lichte Crackers Spelt, Milner Minder Zout 30+, AH Gebraden Fricandeau. Diner: Optimel Drinkyoghurt, Remia Fijne Kruiden Dressing, All Seasons Gemengde Sla, Lindahls Kvarg Frambozensmaak, Buona Terra Tomatenpuree, AH Trostomaten, Honig Mix Voor Macaroni en Spaghetti, Honig Volkoren Macaroni, Plus Macaroni-Spaghetti Groenten, Lidl Extra Mager Rundergehakt. Snacks/Andere: Snack A Jacks Barbecue Paprika, Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Koffie, Friesche Vlag Halvamel (10ml), AH Zeewiersade, AH Medjoul Dadels. meer...
2250 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Het ging vandaag lekker. Ik voelde mijn heup wel maar geen pijn zodat ik moest stoppen. Dus toch die 10km weer een keer gedaan :-) 
25 jan 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Van harte gefeliciteerd met het afvallen. Zoveel kilo's. Heel goed. Ook fijn dat de medicijnen dan niet meer nodig zijn. Je brengt een voorbeeld voor iedereen. Ik slik geen medicijnen maar ben sinds mijn hartoperatie in 2016 niet meer dezelfde fitte dame. Ik ben 60 jaar. Heb veel kwaaltjes. In het ziekenhuis heb ik in 2016 pfeiffer opgelopen en sindsdien ben ik moe en vaak ziek (maar dat was ik altijd al daarom week ik voor mezelf op mijn tempo en tijd). In september 2018 is slaapapneu geconstateerd. Ondanks het gebruik van een zuurstof masker elke nacht wat een hele goede slaap geeft, ben ik nog steeds vaak ziek. Soms heb ik hartkloppingen, soms pijn op de borst bij inspanning, ik ben kortademig, ik slaap lang elke dag, Ik heb geen stress, mijn kransslagaderen zijn helemaal schoon, die heb ik vorige week voor de zekerheid nogmaals laten controleren, mijn longen werken ook voor 100%. Soms heb ik opeens huiduitslag wat vanzelf weer verdwijnt, nu heb ik opeens pijn op de borst als ik diep ademhaal. Ik ben de afgelopen jaren weer flink in gewicht gegroeid. Ik sport altijd wel en tennis regelmatig, maar het geheim ligt waarschijnlijk toch in meer bewegen en afvallen. Daarom ben jij voor mij een held en een heel mooi voorbeeld. Het op gewicht blijven is voor mij het moeilijkste wat er is. Het is mij nog nooit gelukt. Helaas jojo ik mijn hele leven al. Heel veel sterkte en kracht toegewenst om op je gewicht te blijven. Door mijn hartafwijking heb ik nooit kunnen hardlopen. Ik zou nu na reparatie het weet eens kunnen proberen maar door mijn kortademigheid kies ik liever voor wandelen of de sportschool.  
25 jan 19 door lid: Caro@010
Topper🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ 
25 jan 19 door lid: nicie1818
Balen van zo’n baas! Jammer dat er geen kenteken op de hond zit om nog te reclameren....... 
25 jan 19 door lid: MargreethT
Er is ook nog zoiets als 7 km hoor! Doe je voorzichtig?! 
26 jan 19 door lid: jong1432
Hahaha ja Jong1432, ik denk dat het de aderamine was van die ontmoeting met die hond. s'middags nog wel even naar de huisarts geweest om ernaar te laten kijken i.v.m. infectie. Ik hoefde gelukkig geen tetanusprik omdat het wondje oppervlakkig is. Maar heb er wel een behoorlijke kneuzing en dik aan overgehouden, en het is natuurlijk aan mijn linker bovenbeen :-(. 
26 jan 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Blijft altijd eng hè hardlopen en honden, en dat terwijl ik een hondenliefhebber ben. Gelukkig is het bij jou nu nog enigszins goed afgelopen. Sommige hondenbezitters je zou ze! 
26 jan 19 door lid: jong1432
@Caro@010, Ik hoop dat het allemaal beter gaat komen. Bedankt dat ik een voorbeeld mag zijn. Ik heb zelf astma en in het begin met hardlopen nam ik een half uur voordat ik wegging altijd mijn medicijnen tegen benauwdheid in. Nu heb ik dat ook niet meer nodig, alleen nog met bepaalde weersomstandigheden. De internist waar ik bij loop gebruik mij ook als voorbeeld voor haar patiënten, dat afvallen en sporten wel degelijk helpt om de bloeddruk naar beneden te krijge. Die was bij mij toren hoog dat de huisarts met 2 apparaten gemeten heeft omdat hij dacht dat z'n bloeddrukmeter kapot was, toen ben ik doorgestuurd naar een internist. Ik ben nu 4 jaar bezig met die bloeddruk maar 1-1-2018 ging bij mij de knop om en ben gaan afvallen en het hardlopen weer gaan opbouwen. In maart moet ik bij de internist terug komen en ik ben ervan overtuigd dat het laatste halve medicijn er dan ook af mag. Ik hou zelf een bloeddrukdagboek bij en hij zit nu zelfs vaak iets te laag. Ik wens je heel veel sterkte en het sporten of wandelen rustig opbouwen zal je zeker goed doen! Succes  
26 jan 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
@jong1432, ja idd. Als ik die man nog een keer tegen kom spreek ik hem er nog wel op aan. Hij had ook een kind kunnen bijten. Ik voelde op dat moment nog niet veel omdat mijn benen koud waren van het hardlopen, vandaar dat ik die man er niet echt op aangesproken heb. 
26 jan 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.