CarolineJerez's Logboek, 24 jan 19

Het hadden courgette rolletjes moeten zijn, maar ik heb de courgette niet dun genoeg gesneden hihihi! Het is wel heerlijk! Gehakt gemengd met knoflook, ui, bleekselderij, tomatenpuree en peper en zout.

Bekijk Dieet Kalender, 24 januari 2019:
564 kcal Vet: 17,98g | Eiwit: 47,48g | Kolhy: 62,40g.   Ontbijt: Harde Soepstengels, Naturgreen Xilitol, Nespresso Koffie, Aardbeien, Water, Citroensap. Lunch: Courgette, Tomatenpuree, Uien, Knoflook, Bleekselderij, AH Rundergehakt Mager. Diner: Knoflook, Vinaigrette met soja, azijn en mosterd, Cherrytomaten, All Seasons Gemengde Sla, AH Kipfilet Reepjes. Snacks/Andere: Koffie, Fruut Appelchips. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Gebruik een kaasschaaf om de courgettes dun genoeg te krijgen. Is ook gelijk veiliger dan een mes. 
25 jan 19 door lid: Martijnu
Dank je voor de tip @Martijnu. Ik heb er aan gedacht, maar worden ze dan niet veel te dun? Hmm... Zal het de volgende keer toch proberen. 
25 jan 19 door lid: CarolineJerez
Courgettes hebben (net als aubergines) een stevigere structuur dan komkommers. Als het goed is, moet dat goed komen. Ook leuk om er versieringen mee te maken, of de geschaafsel in dunne repen snijden als spaghettie vervanger. Ook in lasagna als lasagnebladen vervangen. Heb het zelf regelmatig gedaan.  
25 jan 19 door lid: Martijnu
Ahh okay, goed om te weten van die stevigheid @Martijnu. Thanks! Ik heb inderdaad al eens spaghetti-slierten van courgette gemaakt, dat ging prima. 
25 jan 19 door lid: CarolineJerez

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


CarolineJerez's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.