CarolineJerez's Logboek, 17 jan 19

Sinds deze week weer begonnen met de detox kuur die ik afgelopen zomer ook gedaan heb. Was zo goed bevallen! Het is een kuur die gebaseerd is op het hcg hormoon, een hormoon dat het hongergevoel onderdrukt. Gedurende een bepaalde tijd (ik ga 'm de max tijd van 40 dagen doen) neem je hormoondruppels en leef je op 500 cal. per dag. Dit gaat volledig gecontroleerd. Je hebt dagelijks contact met je begeleidster en mag niet sporten in deze tijd.

Ik vind 40 dagen een mooi aantal, heeft iets religieus haha (en dat ben ik eigenlijk niet). Het klinkt heftiger dan het is: 40 dagen zonder suiker, vetten en alcohol. Het is een heel goedkope tijd haha, want ik ga niet uit en leef super gezond.

Wie meer over het dieet wil lezen, kan dat hier doen:
https://www.orthokliniek.com/wat-is-biohcg-original

Bekijk Dieet Kalender, 17 januari 2019:
525 kcal Vet: 17,30g | Eiwit: 47,84g | Kolhy: 50,91g.   Ontbijt: Harde Soepstengels, Naturgreen Xilitol, Nespresso Koffie, Appel, Water, Citroensap. Lunch: Vinaigrette van mosterd en appelazijn, Tomaten, Kikkoman Sojasaus, AH Rundergehakt Mager. Diner: Tomaten, Vinaigrette van mosterd en appelazijn, All Seasons Gemengde Sla, Kalkoenvlees. Snacks/Andere: Aardbeien. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


CarolineJerez's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.