Linda_93's Logboek, 16 jan 19

Heeft er iemand tips? Ik zit inmiddels op ongeveer 6 kilo van mijn streefgewicht. Pas net weer begonnen na een half jaartje op gewicht blijven. Ik denk dat het verstandig is om meer te gaan focussen op strakker worden en spiermassa creëren, gezien ik dankzij mijn lengte wel heel laag in kcal meot gaan zitten om zo nog af te kunnen vallen. Bijkomend voordeel is dat ik het niet vervelend vind om naar de sportschool te gaan. Wel vind ik het lastig om zomaar met van die losse gewichten te gaan staan werken. Ik heb geen flauw benul wat ik doe, en ben bang dat ik voor aap sta. Heeft er iemand een goede website/app waar je trainingsschema's uit kunt halen?Of, lijkt iemand het leuk om mij van een afstandje te helpen?

Bekijk Dieet Kalender, 16 januari 2019:
1425 kcal Vet: 35,19g | Eiwit: 79,97g | Kolhy: 201,48g.   Ontbijt: Douwe Egberts Koffie. Lunch: AH Magere Kwark, AH Ei, Banana, AH Aardbeien. Diner: AH Excellent Serranoham 12 Maanden Gerijpt, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, Parmezaanse Kaas (Geraspt), Rode Paprika, Champignons, Cherrytomaten, Tomatenpuree, Tante Fanny Vers Pizzadeeg. Snacks/Andere: Innocent Super Smoothie Uplift. meer...
1858 kcal Activiteit: Bodybuilding (Krachttraining) - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Biedt je sportschool geen begeleiding? 
16 jan 19 door lid: 54337
het is lastig om op afstand te gaan helpen want of je bewegingen goed uitvoert kun je niet van een afstand doen. ik sport in een crossfitbox en daar kun je om schema's vragen en is goede begeleiding. kun je daar niet voor een paar keer om begeleiding vragen? 
16 jan 19 door lid: mini-beast
Bedankt! Ik ben vandaag toevallig bij een sportschool wezen kijken welke zich tot voor kort uitsluitend bezig hield met bodybuilding. Al heel veel tips en oefeningen gekregen! :D We zullen zien, ik ben benieuwd! 
16 jan 19 door lid: Linda_93

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Linda_93's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.