oke88's Logboek, 17 nov 18

Mensen in mijn omgeving zeggen dat ik met krachttraining moet beginnen als ik weer slank ben, anders zou ik alleen maar moeilijker afvallen en dikker lijken? Klopt dat? Wat zijn jullie ervaringen? 🤔

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Waarom pas beginnen als je afgevallen bent, start nu al! Als je nu begint pluk je er al de vruchten van. Je rust metabolisme gaat omhoog als je meer spieren hebt, je lichaam is mooier gevormd als je er wat strakker uitziet en op de dagen dat je sport heb verband je ook nog eens meer calorieën. Ik zie alleen maar voordelen om nu al te starten🤗 
17 nov 18 door lid: mijusudo
Zou ook nu beginnen ja 
17 nov 18 door lid: TommeyLou
kijk maar op mijn profiel! ik ben afgevallen zonder sporten. pak nu sinds ruim een maand wel krachttraining op. merk wel dat t helpt maar zonder zag ik er ook goed uit. toch sportte ik onbewust altijd al wel veel in de vorm van fietsen.  
17 nov 18 door lid: lgreinerart
Tuurlijk kun je ook afvallen zonder sporten, maar het is op zoveel vlakken ook gewoon beter voor je gezondheid om wel aan sport te doen. Niet alleen om er slanker uit te zien. Ik begrijp dat het voor veel mensen in deze app dat de hoofd reden is om aan bewegingen te doen, maar denk ook al welke voordelen er nog meer aan hangen. Bijvoorbeeld: 1 Sport maakt je lichamelijke belastbaarheid hoger waardoor je je in het dagelijks leven beter dan voortbewegen of klusjes en werk beter kan volhouden. 2 het is een manier om je hoofd leeg te maken na een lange stressvolle dag waardoor je mentale weerbaarheid om hoog gaat en je sterker in het leven staat. 3. Je bouwt er misschien wel sociale contacten mee op. Wat het leven ook weer een stuk aangenamer maakt. En samen sporten maakt je ook weer gemotiveerder om door te gaan. 
17 nov 18 door lid: mijusudo
Ik las laatst ergens dat bewegen (niet extreme krachtsport) maar 20% is van het afvallen. Afvallen doe je vooral door een calorieëntekort te creëren. En dan wel er op letten dat je niet een tekort creëert aan essentiële voedingsstoffen e.d. 
10 jan 19 door lid: boobyfrog

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


oke88's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.