foodie4ever's Logboek, 13 nov 18

Iemands nog tips voor voor eiwitrijkvoedsel, behalve kwark, skyr en eieren? Deze word ik echt een beetje zat 🤢

Bekijk Dieet Kalender, 13 november 2018:
642 kcal Vet: 18,24g | Eiwit: 30,47g | Kolhy: 93,04g.   Ontbijt: Havermout, Gedroogde Pruimen, Venz Hagelslag Puur, Lidl Magere Kwark. Lunch: Sojasaus, Slasaus, Quinoa, Jumbo Mais Korrels, Bloemkool, AH Kikkererwten, Zwarte Olijven, Komkommer (met Schil), AH Ijsbergsla. meer...
49 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
tonijn stukken in water. zonnebloempitten, gebroken lijnzaad, pompoempitten havermout. groente 
13 nov 18 door lid: brigensam
kwark heb je ook verschillende smaken in heerlijk vooral aardbei kwark ;)  
13 nov 18 door lid: brigensam
Sojabonen (in yoghurtvorm, kwark, rul gehakt van Vivera bijvoorbeeld), vega/vegan burgers bevatten vaak ook veel eiwitten en bonen in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig zijn er veel vleesvervangers bij de supermarkt. Probeer ze uit, ze zijn erg lekker vind ik. Kikkererwten en lupinebonen zijn eiwitrijk. Kidneybonen bevatten minder eiwitten, maar zorgen voor een kleurrijke maaltijd :) En zoals Flashstep ook noemt, zijn noten voor mij een goed excuus om een handje te mogen leeg eten :) Ik ben benieuwd of je hier iets aan hebt.  
13 nov 18 door lid: NB56
Kaas en kipfilet 
13 nov 18 door lid: lisaraaphorst
een lekkere eiwit shake..... bij de action kosten ze niet duur mocht je het willen uitproberen. aardbei vanille en choco dacht ik.  
13 nov 18 door lid: dame0165
heel raar iedereen heeft het over kipfile maar als je kip of runderrookvlees vergelijkt zit hier toch weer meer eiwitten in zo ook kalkoenfile.. als je boodschappen gaat doen kijk gewoon eens heel goed naar de etiketten. meestal begin ik met een bepaald soort kaas kwark of vleeswaren.. dan pak ik er een Andere bij. de gene waar het meeste in zit hou ik vast en zo heb ik uit eindelijk het gerecht vlees kaas of kwark met de meeste eiwitten. en ja soms zit er 3 gram verschil in maar ja het helpt wel. 
13 nov 18 door lid: bianca114,7
Bianca ik denk dat als je geen kalkoen lust je dat ook niet zo snel zou aanprijzen bij een ander. en als je kwark e.d beu bent ga je ook niet op de verpakkingen de kwark staan te vergelijken. kalkoen is zeker een goed alternatief......als je het lust 😉 
13 nov 18 door lid: dame0165
Tilapiafilet, panga etc zit ook best wat in 
13 nov 18 door lid: MarjoleinART
Tonijn zit heel veel eiwit in! 
13 nov 18 door lid: Sansandra70
ja hallo.. tips.. toch er staat niet dat ze niet van kalkoen houd.. of niet van rookvlees. ik zou die shakes nooit aan raden je weet gewoon niet wat er in zit.. en vaak ook veel suikers.. dus ja ieder zijn ding en etiketten lezen is met heel veel dingen belangrijk. 
13 nov 18 door lid: bianca114,7
Tofu en tempeh zijn ook eiwitrijke producten. En één volle eetlepel edelgistvlokken bevat 2,5 gram eiwit, dat strooi ik nog wel eens over de groenten of saus. Was ik nog vergeten te noemen. 
14 nov 18 door lid: NB56
Oh jeetje wat een ideeën, dank jullie wel. Ik lees in ieder geval een hoop dingen die ik lekker vind, kip, tonijn, kaas. Maar vleesvervangers, shakes, toch, nooit aan gedacht. En een aantal producten ken ik niet 🙈 dank allemaal, ik ga op onderzoek uit. 👍 
14 nov 18 door lid: foodie4ever

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


foodie4ever's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.