CarolineJerez's Logboek, 23 sep 18

Heerlijk ontbijt van oopsies (zelfgemaakt "broodje" van ei en roomkaas) met ham en kaas.

Bekijk Dieet Kalender, 23 september 2018:
1003 kcal Vet: 64,66g | Eiwit: 53,85g | Kolhy: 42,12g.   Ontbijt: Appel, El Ventero Cabra, Gesneden Ham, Oopsies, Water, Citroensap. Lunch: Rosé, Preitaart. Snacks/Andere: Zelfgemaakte pindakaas, Notenbrood. meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er lekker uit, hoe maak je dit broodje 
23 sep 18 door lid: Rosavans
Ja daar ben ik ooo benieuwd naar. Hoe maak je die broodjes 
23 sep 18 door lid: MiiAlicja
Heel eenvoudig: verwarm de oven voor op 150°. Je hebt nodig: 3 eieren, 100 gr. roomkaas en een beetje zout. Split eigeel en eiwit van de eieren. De ei-gelen mix je met de roomkaas. Klop nu de eiwitten met een snufje zout helemaal stijf (je moet de kom om kunnen draaien zonder dat ze eruit vallen). Doe een klein beetje van het stijve eiwit mengsel bij het ei-geel mengsel, roer dit, maar niet te veel roeren. En voeg nu het eigeel mengsel toe aan de eiwitten, meng het goed, maar nier te veel roeren. Met een lepel maak nu hoopjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Ik heb altijd 6 hoopjes. Nu 30 minuten in de voorverwarmde oven en klaar. Er zijn heel veel YouTube filmpjes te vinden over oopsies. 
23 sep 18 door lid: CarolineJerez
lekker hè, kan ook met cottagecheese IPV roomkaas 
23 sep 18 door lid: Rensie 1111
@rensie 1111 Ik hoor vaker over cottagecheese, heb gezien dat ik het hier in Spanje ook kan krijgen, maar weet niet precies wat het is... Wat is het verschil met roomkaas? 
25 sep 18 door lid: CarolineJerez
Roomkaas geeft gladder resultaat. Cottagecheese zijn soort kleine bolletjes, dus je krijgt ook op sommige plekjes nog stukjes cottagecheese erin. Misschien ook verschil in kcal. Maar hangt van merk dat je gebruikt af. 
25 sep 18 door lid: Rensie 1111
Ik heb ze voor het eerst gemaakt.het was best lekker. 
26 sep 18 door lid: coco 05

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


CarolineJerez's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.