MargreethT's Logboek, 01 sep 18


Bekijk Dieet Kalender, 01 september 2018:
1590 kcal Vet: 65,77g | Eiwit: 77,71g | Kolhy: 154,52g.   Ontbijt: Jumbo Muesli 4 Granen, Campina Botergoud Halfvolle Roomboter, Frambozen, Nectarines, Jumbo Magere Franse Kwark, Zuurdesem Brood, Eidooier, Gekookt Eiwit. Lunch: Bieten, Tomatensoep, Witlof, AH Slasaus Naturel. Diner: Sauvignon Blanc, Devos Lemmens Curry, Jumbo Doperwten Extra Fijn , Venkel, Tomaten, Lamb Weston Potato Dipperz, Mosselen, Jumbo Chorizo, D&L Mosselsaus. Snacks/Andere: Deluxe Truffelkaas. meer...
2525 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Scheve borden :) 
01 sep 18 door lid: TommeyLou
Scheve iPad 🤪 
01 sep 18 door lid: MargreethT
Ik ga stuk op scheef :) 
01 sep 18 door lid: TommeyLou
Dit was overigens mijn lunch, na een stevige mopperpartij hoe beu ik het lijnen ben. Na mijn koppie tomatensoep (niet op de foto) was ik al wat ‘afgekoeld’.  
01 sep 18 door lid: MargreethT
Je moet dingen ook niet als lijnen zien 
01 sep 18 door lid: TommeyLou
Je eten niet :) 
01 sep 18 door lid: TommeyLou
Bedankt, Vecasimic. 
01 sep 18 door lid: MargreethT
@Tommylou, het moet gewoon een andere levensstijl zijn, ik weet het. Koken en bakken zijn mijn grote passie, en omdat ik geen ‘afzet’ heb, doe ik vooral met het bakken erg weinig. Mijn collega’s willen ook liever geen extra’s bij de koffie (of ze zeuren vooral dat het te veel is, en ze een boterham minder moeten eten, of - wat ik het ergst vind - dat ze tot de dag erna niets meer hoeven). Meestal heb ik er geen problemen mee, maar vandaag zit ik de dubben of ik een lemon-meringuetaart ga maken, of niet. En waarschijnlijk wordt het niet..... Ik vind het niet erg om er alleen maar een hapje van te eten - just tasting - maar geniet vooral van het maken.  
01 sep 18 door lid: MargreethT

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MargreethT's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.