rickydemooij's Logboek, 11 aug 18

Hebben jullie dat ook weleens... Zo'n mental breakdown... Ik heb zo'n ongelooflijk leuke dag gehad, lekker gegeten met ook gezonde keuzes. En toch onwijze spijt van het eten.
Vanmorgen bij het ontbijt een portie vruchten yoghurt met een soort mix van muesli en gepofte rijst en rozijnen, een desemboterham met choco pasta en hagelslag, een desemboterham met boter hagelslag en 1 met spek en ei voor de eiwitten.
Als lunch 2 zuurdesemboterhammen besteld met gerookte zalm, frisse room en sla met een coupe advocaat als toetje.
Als avondeten uiteten geweest en had ik spareribs met saus, een halve portie friet en anderhalve brownie met witte chocolade mousse.
Zo'n spijt, en ook al de halve dag ontzettend last van moeheid, last van mn maag en licht in mn hoofd omdat ik een kletskoek at waarvan ik niet wist dat er pinda inzat... En waarschijnlijk zat er in het brood vanmorgen bij het ontbijt ook gist, waar het personeel van het restaurant blijkbaar niet van op de hoogte waren en mij wel vertelden dat het gistvrij zuurdesembrood was... Had er aardig last van nadat ik dat gegeten had 😡. Verder leuke dag gehad, jammer dat mn avondeten tegenviel en ik daarna ook nog moest overgeven door de gist en pinda...

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Herkenbaar en weer moeilijk de eerste dag om te herpakken 
11 aug 18 door lid: S41
S41, qua gezond eten oppakken vind ik het nooit lastig. Zeker na afgelopen 2 weken niet... Vorige week vakantie en toen vanalles gegeten, nergens spijt van gehad. Nu weekendje met zus weg. Weer uit lunchenen uit eten in de avond. Allemaal prima, maar ik was gisteren mentaal zo gesloopt door wat er allemaal aan het veranderen is in mn leven op het moment. Was ook gewoon super beroerd van de gist en pinda's die ik per ongeluk binnen gekregen heb gisteren. Achja. Vandaag weer een nieuwe dag. 
12 aug 18 door lid: rickydemooij
Gisteren avond hadden wij de verjaardag van mijn schoonouders, heerlijk uit eten geweest, en mij netjes gedragen.. tot het toetje.. dan kan ik het toch niet laten staan en kies ik teveel. Ik heb vannacht 3x op de wc gezeten 😣. Mijn lijf kan hier dus echt niet meer tegen.. hopelijk gaat het vandaag beter met een dagje dolfinarium, heb mijn gezonde snacks meegenomen.  
12 aug 18 door lid: lisaraaphorst

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


rickydemooij's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.