Biancano1984's Logboek, 25 jul 18

Vraagje ik wil inplakte van yoghurt wat vaker kwark eten om wat meer eiwitten binnen te krijgen.. alleen vind ik kwark vaak zo dik.. welke kwark is niet zo dik? Iemand tips?

Bekijk Dieet Kalender, 25 juli 2018:
1566 kcal Vet: 81,57g | Eiwit: 76,56g | Kolhy: 127,00g.   Ontbijt: Plus Pittenmix, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Oké Muesli, Milsani Roeryoghurt Naturel, Galia Meloen. Lunch: Oké Achterham, Philadelphia Naturel Light, Plus Smeerkaas 20+, LU Cracotte, Monteverdi Mozzarella, Cherrytomaten, Remia Bakken en Braden, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Ei, Gebakken Ei. Diner: Plus Verse Worst, Maggi Doseerjus Naturel, Remia Bakken en Braden, Plus Doperwten, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Oké Witte Kaas 45+, Watermeloen, Jonagold. meer...
2566 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 2 uren en 48 minuten, Rusten - 13 uren en 12 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Kwark is toch altijd dik?? Anders lees ik mee 😊 
25 jul 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
de meeste kwarken zijn als het ware gecentrifugeerde yoghurt. Doordat het vocht(water) eruit gaat wordt het dikker en % gezien meer eiwit. Het is natuurlijk wel iets genuanceerder dan ik nu zeg, maar de echte (kaas)kwark is het meestal niet. 
25 jul 18 door lid: Rene N.
Probeer optimel. Heeft lekker smaken en laag in kcal!! 
25 jul 18 door lid: Miriam Hoogeveen
ik heb gewoon magere milde kwark van melkan. ik vind hem niet te dik 
25 jul 18 door lid: Mystery1971
De kwark die we nu eten is inderdaad gekweekt op de yoghurt bacterie en niet meer op kaas (op enkele soorten na). De dunste kwark vind ik optimel, dat is mijn inziens meer een bak yoghurt dan dat het kwark is. Het heeft ook 0%vet wat bij echte kwark niet hoort/kan. Let goed op de hoeveelheid toegevoegde suiker, dit kan nog wel eens vies tegenvallen. 
25 jul 18 door lid: Marvin de Groot
ik vind alle kwark juist altijd veel te dun :-( Degene die ik het meest vond tegenvallen (voor jou dus: lekker dun): de Boerderijzuivel Biologische Magere Kwark van AH. Als je echt dunne kwark wil vind je dat een topper! 
25 jul 18 door lid: Elfje69
Ik heb dezelfde als mystery1971 vind deze ook een fijne structuur hebben. Gooi er ander een scheut water door heen 😜 
25 jul 18 door lid: lisaraaphorst
Bedankt voor de tips.. vind kwark zo droog en moeilijk weg te krijgen maar heb nu de melkan variant genomen en skyr met vanille smaak.. we gaan het eens even testen..  
25 jul 18 door lid: Biancano1984
Ik vind kwark ook altijd erg dik en roer er dus standaard wat water door heen, werkt heel goed. 
25 jul 18 door lid: Yvyvie
Ik eet zelf vaak de kwark van Almhof die vind ik het lekkerst. 
25 jul 18 door lid: Marvin de Groot

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biancano1984's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.