carolineisinhofer's Logboek, 20 jul 18

Help! Ik heb een nieuwe baan.
Fulltime, heel erg fulltime. Ik moet van ma t/m vr nu voor 10 uur de deur uit en ben er hopelijk als het mee zit 21:30 weer thuis..

Vervolgens bestaan mijn eetmomenten uit, met z'n allen wat bij de jumbo halen, rond 17 uur ergens patat eten -.- en bij een benzinepomp wat halen.
We hebben dus geen kantine en leven van waar we met de auto wat kunnen gaan halen.
Heb al gevraagd of we misschien een koelbox in de auto kunnen krijgen en dat viel gelukkig wel positief. Maar wat en hoe moet ik in vredesnaam nog wat gezonds eten?

Ik ga veel kcal verbruiken, dus op zich kan die patat wel. Maar ik vind het niet lekker en ik wil een beetje gezond leven qua eten. Iemand tips?

Ugh ik ben echt niet zo'n type dat het hele weekend gaat preppen, maar wat moet ik anders om toch nog gezond te eten. Ugh de ellende..

Bekijk Dieet Kalender, 20 juli 2018:
2403 kcal Vet: 85,93g | Eiwit: 78,53g | Kolhy: 302,76g.   Ontbijt: Melkan Roomboter Ongezouten, C1000 Jonge Goudse Kaas 48+, AH Biologische Halfvolle Melk, Crownfield Bio Organic Crunchy Muesli Chocolate, AH Biologische Halfvolle Melk. Lunch: Jumbo Eifeler Tarwe Roggebrood, Croissant. Diner: Van Dobben Groente Kroket, Smullers Patatje met. Snacks/Andere: Rozijnen, Global Biscuits Fruit Biscuits, Alesto Californian Almonds, Banaan, Menuet Kruidenroomkaas, Bolletje Ontbijtcrackers Havermout, Harlekijntjes Drop, Jumbo Vitamine Water Framboos & Granaatappel, Karvan Cevitam Ranja, Katja Biggetjes. meer...
3340 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Als je toch naar de jumbo gaat.. haal dan gewoon voor die avond ook wat gezonds.. ze kunnen je moeilijk verplichten patat te eten? En.. elke dag??  
20 jul 18 door lid: Healthy1986
Wat kan je daar nou voor gezonds halen? Zo'n kant en klaar salade? 1 twijfel ik aan de gezondheid en ook vind ik die maar zeer matig qua smaak en ja, dat is wat ze eten, wie weet halen ze ook af en toe eens pizza.. Waar moeten ze anders gaan eten in een half uur tijd.  
20 jul 18 door lid: carolineisinhofer
Er is altijd iets gezonds te halen als je maar wilt.. denk aan kwark, noten, fruit.. je hebt keuze uit heel veel dingen in een supermarkt hoor.. 😉 En inderdaad.. als je dan echt gezonder wilt blijven en niet over een poosje weer opnieuw moeten beginnen, gewoon thuis eten klaarmaken en meenemen..  
20 jul 18 door lid: Healthy1986

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


carolineisinhofer's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.