CarolineJerez's Logboek, 18 jul 18

Vorige week dinsdagavond nuttige ik mijn laatste glaasje wijn. Nu een week verder ben ik alcoholvrij, suikervrij als ook vetvrij! De detox gaat geweldig en kost me totaal geen moeite! Nog een paar weken te gaan, hoop dat ik het zo volhouden kan!

Bekijk Dieet Kalender, 18 juli 2018:
478 kcal Vet: 22,29g | Eiwit: 31,95g | Kolhy: 38,83g.   Ontbijt: Koffie, Wasa Cracker, Granny Smith Appels, Citroensap. Lunch: Gehaktballetjes, Tomatensoep. Snacks/Andere: Gekookt Ei. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Vet en suikervrij? Waar haal je dan je brandstof vandaan waar je lichaam op draait? In een appel zit ook (natuurlijke fruit-)suiker. 
18 jul 18 door lid: Evelievie
@Evelievie Toegevoegde suikers. Had ik natuurlijk op kunnen schrijven. Het is een programma dat vooral gaat om vetvrij eten en daarna bouw je op naar een gezonde levensstijl. Het heet Biohcg original mocht je geïnteresseerd zijn. 
18 jul 18 door lid: CarolineJerez
Ook geen goede vetten dan? Uit noten avocado ed? Die heb je toch nodig... Of transvet vrij? 
18 jul 18 door lid: elntien
Geen alcohol scheelt al een hoop calorieën! En best goed om een tijdje niet te drinken. Zou ik eigenlijk ook eens een tijdje moeten volhouden... Maar niet nu in de vakantie! 
18 jul 18 door lid: Huukje
Nee @elntien, die vetten mag ik nu ook niet. Het is maar tijdelijk, een soort van detox. Ik kan het niet zo goed uitleggen. Zoek anders Biohcg original even op. Er is veel info over te vinden.  
19 jul 18 door lid: CarolineJerez
@Huukje Juist de zomer vind ik ideaal hiervoor. Bij deze hoge temperaturen stijgt alcohol sowieso sneller naar m'n hoofd en ik vind het deze tijd van het jaar ook gemakkelijker om salades, groentes en fruit te eten. Ik zou zeggen: doe het eens gewoon!  
19 jul 18 door lid: CarolineJerez
Een poos geleden zei ik tegen mijzelf: tot mijn vakantie (8 september) drink ik geen alcohol... nu 7 weken verder.. ik heb het geen seconde gemist 😊 
19 jul 18 door lid: lisaraaphorst
Geheelonthouder. Mijn hele leven. 
19 jul 18 door lid: ToskeB
vetvrij zo ongezond. Je hebt vet nodig voor oa vitamineopname 
19 jul 18 door lid: Marjeltje
Plus druppels innemen of niet 
19 jul 18 door lid: S41
Uiteraard @S41. Het is duidelijk, dat je geen idee hebt van het programma dat ik volg, @Marjeltje. Maar ik ben niet hier om het uit te leggen. Netjes @ToskeB. Vind je het niet lekker? @lisaraaphorts knap hoor! Op zich mis ik het ook niet, maar gezellig samenzijn met familie of vrienden vind ik toch wel lastig... 
19 jul 18 door lid: CarolineJerez
Niet lekker kan ik Niet zeggen want niet geprobeerd. Maar alcohol is ontzettend slecht voor je gezondheid. Dat ik er gewoon ook niet aan ga proeven. 
19 jul 18 door lid: ToskeB
Hier ook alcohol-vrij! Ik vind het niet lekker, hetzelfde als koolzuurhoudende dranken (behalve rivella of icetea😳) 
19 jul 18 door lid: volvocrosser
Yes! iemand die net als mij niet van koolzuurhoudende dranken houdt. Ze bestaan😁 Ik lust sinds kort alleen een Spa rood'je of icetea als het lekker weer is, maar met Cola, Fanta en die troep maak je mij echt niet blij. Vond dat in het verleden (toen ik niet op dieët was) altijd zo lastig als je bij iemand op visite was of in gezelschap van andere, aangezien mensen er altijd vanuit gaat dat iedereen Cola en Fanta lekker vind haha. Lekker off-topic btw sorry! 
19 jul 18 door lid: kimmmerd
Haha! Herkenbaar Kim! Ik krijg er altijd zo’n slijmerig speeksel van, vind het niet dorstlessend en daarbij drinkt het niet lekker weg; dat geprik in je mond/keel😵 Als ik vraag op verjaardag oid om water ben ik saai volgens mij🤣 maar thuis drink ik ook enkel water🤪 Op het werk ook thee en wat koffie maar verder; water, water en water😂 Ik vind verjaardagen vieren hier juist een ramp; wat drinken mensen nou graag? Want het moet wel op! Aangezien ik het zelf niet drink😋 
19 jul 18 door lid: volvocrosser

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


CarolineJerez's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.