itsmeollie's Logboek, 14 jul 18

Hebben jullie ook steeds minder honger, ik bedoel trek ☺️? Als ik nu bedenk wat ik een paar maanden geleden allemaal at (en vooral snackte en snoepte) dan moet ik er nu niet meer aan denken.

Bekijk Dieet Kalender, 14 juli 2018:
941 kcal Vet: 34,11g | Eiwit: 40,90g | Kolhy: 114,25g.   Ontbijt: AH Pure Chocolade Vlokken, Wasa Volkoren Cracker. Lunch: AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Volkoren Brood. Diner: Spaghetti met Tomatensaus en Groenten, Vivera Vegetarische Balletjes. Snacks/Andere: OLA Split, Alesto Macadamia Mix. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
komt ook een beetje door de warmte, bij mij dan  
14 jul 18 door lid: brigensam
Jazeker.. veel draait om gewenning bij mij.. 
14 jul 18 door lid: elntien
@brigensam dat hield mij nooit tegen 😂 @elntien, dat klopt. Normaal was het eerst wat ik deed als ik 's avonds thuis kwam een zak chips openmaken met al dan niet een glas wijn. Nu neem ik een paar tomaatjes met een glas water met limoen ;)  
14 jul 18 door lid: itsmeollie
Heb ik zeker ook. Heb zelf het idee dat ik door het eten van minder koolhydraten en suiker minder trek heb in snacks enzo tussendoor. En inderdaad gewenning is ook een groot onderdeel. 
14 jul 18 door lid: KaatjeVGN
@kaatje minder/geen suiker is bij mij ook echt een dingetje!  
14 jul 18 door lid: itsmeollie
nu bijna 8 weken zonder suiker en ik ben een ander mens. Voorheen was ik altijd op zoek naar snaai. Denk dat de banketbakker hier binnenkort kan sluiten en de chocolaterie ook👊🏻 
14 jul 18 door lid: Boschebol
@boschebol... en dan ook je naam veranderen 😛 
14 jul 18 door lid: KaatjeVGN
@boschebol 😂😂😂 goed van je zeg! Maar dat betekent dus dan echt dat we door suiker nog meer trek krijgen! 
14 jul 18 door lid: itsmeollie
Hier veranderd het langzaam ook.. toen ik begon at ik vaak grote hoeveelheden merk dat ik nu kleine porties neem en merk dat dat ook voldoende vult.. ik vergeet zelf vaak een tussendoortje.. 
14 jul 18 door lid: Biancano1984
Nee helaas niet:p een Hoop chocola cadeau gekregen en een hoop daarvan is ook al op:p 
14 jul 18 door lid: RunDisney
Af en toe slaat het allesverscheurende ‘trekmonster’ toe, net als gisteravond, en dan moet er iets gegeten worden. Meestal kan ik het redelijk tackelen. Gisteravond niet🧟‍♂️ 
14 jul 18 door lid: MargreethT
Elke avond 28 gram pure chocolade(70% cacao). Hele pure chocolade (70% of hoger) bevat veel minder suiker dan andere soorten chocola. Het verhoogt daardoor minder de bloedsuikerspiegel. Voor mij is dit een groot voordeel, omdat je op een later moment geen extra zoete trek krijgt (iets wat ik met normale chocolade zeker wel heb). 
14 jul 18 door lid: mavado1971
Zeker herkenbaar... Maak ik een misstap betreft suiker dan ben ik gelijk uit de flow... 
14 jul 18 door lid: boefhje
Net was boefhje zegt, minder trek ervaar ik wel, vooral dus naar suiker. Erg fijn! Maar moet er wel echt vanaf blijven want anders komt ook hier dat 'vreetmonster' tevoorschijn..  
14 jul 18 door lid: Healthy1986

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


itsmeollie's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.