rickydemooij's Logboek, 13 jul 18

In mijn laatste post besloot ik een weekend afstand te nemen van het invullen ivm mental issues en obsessief bezig zijn met de getallen in de app.. Maar toch iets langer weggebleven en zelfs de app een tijdje van mijn telefoon gehaald. Een paar weekjes op gevoel gegeten en dit heeft mij goed gedaan. Wel gaf het me het gevoel dat ik de 'controle' kwijt was over mijn voeding, terwijl ik weet dat ik inmiddels wel kan inschatten wat ik wel en niet mag eten.
Ook sinds een paar weken besloten om elke week een break in te lassen, d.m.v. een cheatdag waarbij ik 2 eetmomenten mag eten waar ik zin in heb en dit werkt prima. Soms verdeel ik deze 2 eet momenten over 2 dagen, soms in 1 dag en soms heb ik maar 1 cheatmoment. Soms ook een hele dag door eten waar ik trek in heb, ik merk dat dit het beste werkt voor mij.
Toch angst gehad dat ik aangekomen was, dus even een vetmeting gedaan in de sportschool en van 14.1% vetpercentage naar 11.8% vetpercentage gegaan in een korte periode. Dit is dan ook voor mij het moment om te stoppen met afvallen en mijn kcal langzaamaan wekelijks omhoog te zetten tot ik de +- 1800 kcal bereikt heb en daarom de app weer voor tijdelijk geïnstalleerd om te kijken hoe ik mijn macro's ga indelen voor mijn nieuwe eetplan! Benieuwd wat dit gaat doen met mijn lichaam en mijn energie levels 🤗

Bekijk Dieet Kalender, 13 juli 2018:
1822 kcal Vet: 60,05g | Eiwit: 140,58g | Kolhy: 173,91g.   Ontbijt: Raw Organic Food Amandelen, Perfekt Cashewnoten Ongezouten, Quaker Havermout (40g), Body & Fit Whey Perfection Vanilla Milkshake, Jumbo Magere Franse Kwark. Lunch: Zuurdesem Brood, Jumbo Geschrapte Worteltjes, Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes), Tonijn in Water (uit Blik). Diner: Jumbo Slavinken, Gekookte Broccoli (zonder Olie Bereid), Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Raw Organic Food Amandelen, Body & Fit Whey Perfection Vanilla Milkshake, Jumbo Magere Franse Kwark. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Super goed van je dat je het wat meer los kunt laten. En je kunt trots op jezelf zijn dat je het dus ook zonder de app kunt! 
13 jul 18 door lid: lisaraaphorst

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


rickydemooij's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.